Vakantieblunder: Bart (23): ,,Ik liet het logo van mijn voetbalclub op mijn bovenbeen tatoeëren"

vakantieblunder bart 2
Het is weer donderdag, dus tijd om stil te staan bij meest gore en gênante vakantieverhalen. Van wakker worden in de verkeerde hotelkamer, vrienden die je opgeven als vermist tijdens een stedentrip en vibrators die per ongeluk op de bagageband belanden.
Deze week het verhaal van Bart (23). Hij werd met zijn voetbalclub kampioen en om dat te vieren gingen ze op vakantie naar Mallorca. Bart kwam terug met een bijzonder souvenir...,,Ik speelde net een jaartje bij de voetbalclub Leeuwarder Zwaluwen, toen wij in het seizoen 2018-2019 in de 2e klasse kampioen werden. Om dat te vieren gingen wij als teamuitje naar Mallorca. Je raadt het misschien al, het werd vier dagen aan één stuk zuipen en stappen. We zaten ook nog eens in een all-inclusive hotel vlak naast de strip van El-Arena. Na de eerste avond stappen waren we allemaal al katje lam. Onderweg naar het hotel leek het twee teamgenoten van mij een goed idee om een tattoo te laten zetten. Ze wisten alleen nog niet wat ze wilden.

Nachtje over slapen

Ik hoorde dat en zei met mijn dronken kop: „Als jullie betalen zet ik het logo van onze club op m’n been”. Dat moest gebeuren dachten ze, maar toen de tatoeëerder zei dat dat €120 ging kosten. Was €60 per persoon toch iets te veel. Mijn teamgenoot zei: „We vragen of het hele team meedoet, dan komen morgen weer terug en kan jij er nog een nachtje over slapen” wijzend naar mij. Je zou denken na dat nachtje slapen stap ik van dat idee af, maar toen ik na 2 uurtjes slaap om 9 uur ‘s ochtends aan het ontbijt en tegelijk ook mijn eerste Bacardi cola zat zei ik: ,,Ik ga het doen!”. In die paar uur dat ik nuchter was had ik er goed over nagedacht. DIT VIND JE OOK LEUK: VAKANTIEBLUNDER: SANDRA (24) TIJDENS DE VRIJPARTIJ VAN MIJN VRIENDIN BRAK DE WASBAK AF

Niet meer zwemmen en zonnen

Iedereen had €10 euro ingelegd en diezelfde avond nog zaten we bij de tattooshop. Op het moment dat ik op de stoel lag was ik niet helemaal nuchter meer, maar ik had er van tevoren goed over nagedacht. En niet veel later had ik het logo van Leeuwarder Zwaluwen op mijn been! Enige nadeel? Ik had er natuurlijk niet bij stil gestaan dat ik de komende dagen niet met dat been in de zon of het water mocht.

Geen spijt

Het logo staat nog steeds op mijn been. Het logo staat er nog steeds op en is altijd een gespreksonderwerp waar ik ook kom. Ik had verwacht dat mijn ouders bij thuiskomst wel in shock zouden zijn, maar ze reageerden eigenlijk welchill. Op de club vond iedereen het mooi. Verder verklaren veel mensen mij voor gek, maar ik heb er nog steeds geen spijt van.

DIT VIND JE OOK LEUK: VAKANTIEBLUNDER ANGELA (42): MIJN VIBRATOR WERD OP HET VLIEGVELD UIT MIJN BEAUTYCASE GEHAALD