VAKANTIEBLUNDER Mascha (26): 'Bij het ontbijt ontdekte ik dat er nog wat sperma in mijn wenkbrauw zat'

schermafbeelding 2020 04 23 om 135850
Het is weer donderdag, dus tijd om stil te staan bij meest gore en gênante vakantieverhalen. Van wakker worden in de verkeerde hotelkamer, vrienden die je opgeven als vermist tijdens een stedentrip en vibrators die per ongeluk op de bagageband belanden.
Deze week het verhaal van Mascha (26) die tijdens haar eerste kampeervakantie een hele vreemde ontdekking deed bij het ontbijt.. Mascha* ging voor het eerst drie weken kamperen met haar beste vriendin en haar familie. Het was een gezellige familievakantie, totdat de overburen langs kwamen.
„Ik was 19 jaar en ging met mijn beste vriendin en haar familie naar een familiecamping in Spanje. Voor het eerst kamperen en dat dan meteen drie weken! Maar het waren hele gezellige dagen en de tijd vloog. We hadden het strand op slechts enkele meters van ons vandaan en het was elke dag mooi weer. De eerste dagen stonden vooral in het teken van dingen doen met de familie. Totdat we nieuwe overburen kregen: een gezin met (knappe) zoons!

Hete avondjes op het strand

Zomeravondjes op het strand: vuurtje, drankje… je kent het wel. Op een avond zei één van de buurjongens dat hij nog moest afwassen en vroeg of ik hem kwam helpen. Natuurlijk kwam ik wel even helpen, de boel eens goed insoppen. Maar die afwasplaats hebben we natuurlijk nooit gezien, de douches wel!
Het warme water was niet het enige wat stoomde. Ik, op mijn knieën, opzoek naar de 'afwasborstel'. Maar wat ik even vergeten was, was dat de douchedeuren niet tot de grond sloten aan de onderkant. Er zat dus een behoorlijke gleuf tussen de deur en de grond, waardoor de hele camping mij dus naakt op mijn knieën zag zitten! DIT VIND JE OOK LEUK: VAKANTIEBLUNDER: MAAIKE (27):"IN PLAATS VAN EEN SCHEETJE, SCHEET IK MIJN HELE BROEK VOL"Ineens bonsde er iemand boos roepend in het Spaans op de deur. Het bleek een werknemer van de camping te zijn. Ik schoot overeind en de jongen waarmee ik was riep in het gebrekkig Spaans dat we gewoon aan het douchen waren en bijna klaar waren. De werknemer verliet de doucheplaats weer en ik ging terug op mijn knieën en verder waar ik mee bezig was.

Wenkbrauw was hard

De volgende ochtend, aan de ontbijttafel met de familie van mijn beste vriendin, wreef ik over mijn gezicht. Tot mijn grote schrik voelde ik dat mijn wenkbrauw hard was. Ik probeerde zo onopgemerkt mogelijk het harde stuk uit mijn wenkbrauw te halen, maar dat lukte voor geen meter. Ineens was ik me ervan bewust wat het was… Zijn sperma van de vorige avond!

Doodschamen

Ik schaamde me dood. Naar mijn idee hadden mijn beste vriendin en haar familie niks door en met een smoesje vertrok ik naar de douches om te kijken hoe groot de schade was. Op weg daar naartoe hoorde ik een groepje volwassen mensen zeggen: ‘’Oh kijk! Dat is dat meisje van gisteravond!’’ Op dat moment kon ik wel door de grond zakken en was ik onwijs blij dat deze vakantie nog maar twee dagen duurde… ‘’
*Mascha’s echte naam is bij de redactie bekend.