10 x de beste kijktips op Netflix en Videoland

kijktip2
Het klinkt eigenlijk ook gewoon als eenfuckingslechte grap: alle evenementen tot 1 september gaan niet door. Helaas is dit toch echt de keiharde realitiet: Dus doei festivals, doei EK, doei elke avond uitgaan en hoi extra avondjes op de bank met chips en wijn. Grote kans dat je van gekkigheid ook niet meer weet wat je nou weer moet kijken.Friends, Modern FamilyenOrange is The New Blackkun je waarschijnlijk meepraten. Heb jij ookVideolandenNetflixtips nodig? Wij hebben onze favorieten voor je op een rij gezet. Bibi - Vis a Vis (serie)
,,Fkkin spannend. Ik vergat bijna om te eten terwijl ik keek en dat heb ik normaal nooit. Goed teken.”
Een naïeve jonge vrouw belandt in de gevangenis nadat ze voor haar vriend geld heeft verduisterd. Ze moet leren overleven in een wrede en gevaarlijke nieuwe omgeving.
Netflix, 4 seizoenen
René - Tiger King (serie)
„De hit van dit jaar, als je hem nog niet hebt gezien moet je NU NU NU gaan kijken. Hotter dan hot. Te bizar, kijk nou maar.”Een dierentuineigenaar draait door in dit waargebeurde verhaal vol excentrieke personages over een huurmoord in de schimmige wereld van het fokken van grote katachtigen. Netflix, 1 seizoen
„Peaky Blinders voor de ‘gangster-film’ fanaten. Echt een tering goede serie omdat het verhaal heel vet is en ook nog eens waargebeurd. Het contrast tussen begin en eind is top, je ziet zijn empire uitbouwen.”
Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.
Netflix, 5 seizoenen
DIT VIND JE OOK LEUK: 10 X DE BESTE KIJKTIPS VOOR ALLE REISLIEFHEBBERS
Rachida - Lion (film)
„Een supermooi verhaal van een jongetje van 5 dat verdwaald raakt in India (blijft achter in de trein), hij komt uiteindelijk terecht in een Australisch gezin en gaat vervolgens op zoek naar zijn geboortestad. Vergeet geen zakdoekjes voor tijdens het kijken!”
Als 5-jarig jongetje komt Saroo Bierley per ongeluk terecht op een trein die hem duizenden kilometers door India voert; ver weg van zijn thuis en familie. Hij heeft geen idee waar hij vandaan komt. Videoland Kirsten - Atypical (serie)
„Atypical is perfect voor de ontspanning! En erg grappig ook. De afleveringen duren ongeveer een halfuur, het is makkelijk te volgen en daarom ook leuk om samen te kijken met vrienden of familie.”
Wanneer een tiener met een stoornis binnen het autismespectrum graag een vriendin wil, leidt zijn drang naar onafhankelijkheid tot zelfontdekking voor zijn hele familie.
Een jonge vrouw wordt ontvoerd, vastgehouden in een kleine ruimte en verkracht. Vijf jaar na de geboorte van haar zoontje probeert ze te ontsnappen.
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.
Netflix, 1 seizoen
Justin - Haunting of Hillhouse (serie)
,,Supergoed verhaal en een belachelijk goed plot. De karakters zijn heel goed uitgewerkt. Oh en de Nederlandse acteur Michiel Huisman speelt ook mee. De serie is echt een aanrader.”
In flashbacks worden de leden van een gebroken gezin geconfronteerd met enge herinneringen aan hun oude huis en de vreselijke gebeurtenissen die hen hebben verdreven. Netflix, 1 seizoen Tasha - YOU (serie) „Mijn lievelingsserie is YOU want dit is echt next level creepy
! De meeste vrouwen hebben een goede dosis FBI-skills, maar deze serie bewijst maar weer dat een man ook een echte stalker kan zijn!”
Een gevaarlijk charmante, geobsedeerde jongeman neemt extreme maatregelen om een plaats te krijgen in het leven van degenen op wie hij zijn oog heeft laten vallen.
Lisa - Mocro Maffia (serie)
,,Ik heb nooit geduld om series te kijken, maar deze serie heb ik in een week af gekeken. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het gaan niet alleen om de macht binnen de cocaïnehandel, maar ook om liefde, familie, wraak en vriendschap. Naar mijn mening de beste Nederlandse serie die tot nu toe is gemaakt. Onwijs spannende verhaallijn, goed uitgewerkte personages en realistisch! Soms wel iets te bloederig (maar dan kijk je maar even de andere kant op.)”
Mocro Maffia
is een fictieve misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.