Let's go! Binnenkort kun je met de veerboot naar Noorwegen

noorwegen travel header blog
Ben jij je vakantie(s) al aan het boeken? Zet Noorwegen dan op je lijstje, want je kunt vanaf april rechtstreeks met de veerboot van Nederland naar dit prachtige land. Hoe cool is dat?

Veerboot naar Noorwegen

Is het jouw droom om naar dit koude Scandinavische land af te reizen? Dat wordt nu easy met deze veerboot die in een ruk door naar Noorwegen vaart. Die ruk duurt trouwens wel eventjes, want het kost je zo'n 18 uur om de oversteek te maken. Gelukkig zijn er restaurants, een sauna, cafés, entertainment en slaaphutten op het schip aanwezig, dus je hoeft je zeker niet te vervelen tijdens de lange reis naar het noorden.

Met de auto?!

Het voordeel van de veerboot is dat je nu niet meer eindeloos in de file hoeft te staan voordat je de oversteek naar Noorwegen maakt én het is ook nog eens een goed alternatief op reizen met het vliegtuig. Het fijnste aan dit hele verhaal? Je kunt gewoon je eigen auto meenemen! Zo kun je heerlijk het land doortrekken zonder dat je daar ter plekke een auto hoeft te huren. Een enkeltje inclusief auto begint al vanaf € 175,- voor twee personen. Vanaf april vaart de veerboot drie keer per week vanuit Eemshaven (Groningen) naar Kristiansand - dat ligt in het zuiden van Noorwegen en eerlijk is eerlijk: wij willen boeken. Ben jij ook helemaal klaar met die winterdepressie? Boek dan een reisje naar een van de gelukkigste volken ter wereld!
LEES OOK: