Geen zin om Valentijn te vieren met die matige scharrel? Zó los je het op

scharrel 1
Dat Valentijnsdag voor de deur staat betekent nog niet dat je de dag van de liefde hoeft te vieren met een scharrel die je eigenlijk niet ziet zitten.
Nu is het misschien een beetje cru om hem of haar maandag te dumpen, maar hé het is ook jouw leven. Dus twijfel je JUIST vandaag aan jullie toekomst? Hak de knoop door! Weet je niet zo goed hoe? Lees dan onderstaande tips om wat inspiratie op te doen.

“Ik bel je nog wel”

Vijf woorden, duidelijke betekenis. Dit is een vrij simpele tip. Wanneer je weer een uitnodiging krijgt om langs te komen zeg je gewoon: “Ik bel je nog wel’. Vervolgens bel je je scharrel natuurlijk nooit meer en negeer je alle appjes/belletjes. Het is hard, maar such is life.

Emigreren

Nee, niet echt natuurlijk. Je zegt dat je voor een paar maanden even naar je ouders op het platteland gaat of gewoon definitief weer terug onder het dak van pa en/of ma gaat. Hiervoor moet je niet bij je scharrel in de buurt wonen. Het zou raar zijn als je diegene tegen zou komen in de supermarkt in je dorpje terwijl je “geëmigreerd bent naar Twente”.

Kortaf

Berichtjes krijgen van een paar woorden is natuurlijk niet leuk, tenzij het “ik hou van je” is. Maar daar gaat het nu even niet over. Als je alles al hebt geprobeerd en hij of zij alsnog voorstelt om Valentijn samen te vieren kun je altijd nog kortaf en droog reageren. Als hij/zij het dan nog niet snapt is het tijd voor de laatste stap: BLOKKEREN. Het is niet anders, maar na al deze tips hoort je scharrel het wel te snappen. Je bent nu definitief van hem/haar af en je kunt weer opzoek naar andere slachtoffers.

Duik met een ander het bed in

Heftige suggestie, we know. Maar wel duidelijk, net als de volgende tip. Wil je nou echt van je scharrel af, dan hebben ze vaak wel een leuke vriend, vriendin, broer of zus die wel in is voor een pleziertje. Desnoods pak je een moeder of vader. Een avondje goed rampetampen met één van zijn intimi zorgt ervoor dat je scharrel nooit meer met je wilt praten. Niet zo goed voor je reputatie, maar hè, het werkt wel.

Eerlijkheid

Maar als zelfs de vorige stap niet werkt en je scharrel het echt niet wil snappen, kun je natuurlijk altijd nog eerlijk zijn. “Je hebt een ongelukkige schedel en mijn stoeptegel is nog interessanter” is misschien een beetje to much. Maar je kunt wel zeggen dat dit gewoon niet is wat je zoekt. Of dat je er niet klaar voor bent. Of dat z’n piemel of haar borsten toch te klein voor je zijn. Werkt sowieso.Nog even een extra tip om het allemaal soepel te laten verlopen: deel nou niet de eerste beste keer dat je je verveelt weer ’t bed met je scharrel. Dan moet je hem of haar wéér de deur wijzen. DOODVERMOEIEND.