Uit deze escape room ontsnap je alleen als je genoeg wijn drinkt

escaperoom travel header blog
Is 'wijnen, wijnen, wijnen!' jouw motto? Dan kun je je hart ophalen in deze escape room waar je alleen uit kunt ontsnappen als je wijn drinkt. Tijd om je besties op te trommelen en af te reizen naar het zuiden.
En met het zuiden bedoelen we niet het Zuiden van Nederland, maar Frankrijk, want dat is waar je deze heuse wijn escape room kunt vinden. In Parijs om precies te zijn.

Escape room met wijn

Je zult er dus even voor in de auto moeten zitten - en een overnachting boeken, want don't drink and drive, kids - maar dan heb je ook wat. Met vier tot zes personen probeer je puzzels op te lossen binnen een bepaalde tijd in deze room. Het doel van de escape room is alleen niet dat je zelf ontsnapt, maar de flessen wijn bevrijdt (en opdrinkt!). Het leuke aan deze activiteit is dat je niet alleen bezig bent met het spel, maar ook tijdens het spel een hoop leert over de wijn. Eigenlijk is het dus een soort wijnproeverij terwijl je lekker met je vrienden aan het puzzelen bent. Leuk!

Waar?

Je vindt deze 'wine gaming' in het restaurant Les Petits Crus in Parijs. Ze hebben overigens ook een locatie in Toulouse, mocht je daar toevallig in de buurt komen. Na (of voor) je bezoekje aan de game kun je ook genieten van de heerlijke gerechten op de kaart zoals kaasjes, charcuterie en natuurlijk verse baguettes. Bon appetit!
Mocht je trouwens geen zin hebben in een tripje naar Parijs dan kun je ook in Nederland naar de wijn escape room in Voorthuizen. Drink ze!
LEES OOK: