7 x de vetste festivals van 2021 waar je alvast kaarten voor kunt kopen

header blog 9
Nog even volhouden en dan kunnen we ein-de-lijk weer losgaan, dansen, schuren, tongen en met onze vrienden over het festivalterrein slenteren. Oh wat hebben we de festivals gemist. Goed. Dit jaar wil je natuurlijk geen feestje missen, dus we hebben de vetste festivals voor je op een rij gezet!

Amsterdam Open Air - 5 & 6 juni

Op Amsterdam Open Air is het altijd heerlijk zien en gezien worden terwijl je slentert over het grote terrein bij de Gaasperplas. House, techno, disco, hiphop en electro liefhebbers kunnen extra hard losgaan, want AOA viert zijn tienjarige bestaan!
De tickets zijn nog niet in de verkoop, maar je kan je wel alvast registreren voor de voorverkoop via deze link.

Verknipt

Zijn we niet allemaal een beetje verknipt? De knaldrang is volop aanwezig en Verknipt Festival is de plek voor techno, house en dance-lovers. Op zaterdag 3 juli mag je los in De Meern in Utrecht. Kaarten gaan as. woensdag 17 februari in de verkoop. Check deze link voor meer info.

De Zon Festival

Bij Festival De Zon is het altijd een vrolijke bedoeling. Zondag 1 augustus mag je weer heerlijk schuren, dansen, zuipen op de lekkerste discohitjes, hiphop beats en house classics. Wees snel, want er zijn nog een paar tickets beschikbaar via de deze link.

Pinkpop

Met classics als de Red Hot Chili Peppers, Danny Vera, Twenty One Pilots, Pearl Jam en Kensington is PinkPop de place to be voor iedereen die graag naar bandjes gaat! Bij PinkPop kan je niet één maar drie dagen lang feesten. Kaarten zijn nog beschikbaar via deze link.

Secret Forest Festival

Zet 29 mei maar vast in je agenda want het Secret Forest Festival is een van de grootste festivals van het Noorden. Met namen als Boef, Lucas en Steve, Tino Martin, Housequake, Menthal Theo en een speciale stage met Q-music ‘Het Foute’ uur is er genoeg te zien. Kaartjes voor het festival koop je hier , let op er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Down The Rabbit Hole

Aan het programma wordt nog hard gewerkt, maar Down The Rabbit Hole is volgens kenners een ervaring op zich. Kaartjes zijn nog niet te koop, maar houd de website goed in de gaten.

DGTL Festival

Tuurlijk zouden we natuurlijk ook graag een keer naar DGTL Barcelona of DGTL Sao Paulo gaan, maar DGTL Amsterdam is ook een fantastische keuze. Wat ons betreft namelijk één van de allerleukste festivals van Amsterdam. Groot gedeelte van de kaarten is al uitverkocht, maar je kan je nog op een wachtlijst zetten en dan maak je alsnog kans op een ticket.