Relatie ingekakt? 5 sexy tips om een break-up te voorkomen

break up
Dat je gek bent op je partner staat buiten kijf, maar elkaar elke seconde van de dag zien? Nou, das best een uitdaging. Een break-up staat dan al gauw op de loer.Voor corona (kan je het je nog herinneren?!) kon je soms de hele dag uitkijken naar de avond; vaak hét moment om weer lekker een potje te rampetampen. Nu iedereen thuis werkt, is het bespringen van je partner opeens net zoeasy en opeens niet meer zo'n verlangen. Het wordt gewoon allemaal een stukje minder interessant.
Bekijk het positief: dit is het moment waarop je álles kunt proberen waar je vriend of vriendin normaal nooit energie of tijd voor had. Geen inspiratie? Don’t worry ; wij hebben genoeg spicy
tips om te voorkomen dat het allesbehalve saai wordt.

Massageyeeh!

Wil je lekker in de mood komen tijdens deze stressvolle en soms lusteloze tijden? Verwen elkaar met een massage. Heeft je vriend of vriendin nog wat goed te maken omdat hij/zij (weer) niet heeft opgeruimd? Neem dan revange
en knijp hem/haar soms net een tikkie harder. Heel duurzaam toch, zo’n human
stressbal. Wil je het romantisch en sensueel houden? Probeer dan eens een sensuele massage met een massagekaars.

Grote mensen spelletjes

Iedereen heeft het maar over puzzelen en spelletjes spelen met de familie. Allemaal leuk en aardig, maar wat nou als we er een erotische spelletjesavond van maken? Iets minder geschikt voor met de (schoon)familie.. Wedden dat je een paar leuke erotische opdrachten met dobbelstenen kunt bedenken voor je partner?

Draai de rollen om

Ben je helemaal klaar met dag in, dag uit dezelfde persoon zien? Begrijpen wij! Role play
is daarop het antwoord! Koop wat sexy uniformen en hijg jezelf of je partner erin - wedden dat jij of je partner ready to rumble is .
Zo heb je toch nog het idee dat je andere mensen ziet. Grote kans dat je hiermee een lang vervulde fantasie van je partner laat uitkomen.

Trillen maar

Misschien heb je er al een paar in huis, maar dat mag de pret niet drukken. Nu je je geld toch niet kunt uitgeven aan terrassen pakken, heb je een mooi excuus om je collectie seksspeeltjes eens (flink) uit te breiden. Duik samen met je geliefde het wereldwijde web op en kies een paar kinky
speeltjes uit voor de komende periode. Zie het als een adventskalender: pak elke week weer een nieuw stuk speelgoed uit je nachtkastje!

Sexy Work out

De sportscholen zijn dicht en thuis sporten? Even eerlijk: wie the fuck
doet dat nou voor de lol? Maar er is een sport die we wel kunnen waarderen: een potje wiepen verbrandt ook flink wat calorieën, dus zie het als een multifunctionele bezigheid. Win-winsituatie, want het is bonding met je partner én die flinke work out
werkt ook nog stressverlagend. Wil je wat nieuws proberen en ondertussen ook nog een beetje je armspieren trainen? Gebruik dan eens een seksschommel!