Met deze tips geniet je dit weekend van het weer, ja ook zonder terras!

header blog terras
Hè hè, het kwik stijgt eindelijk boven de 14 graden uit. En dat betekent lekker genieten van een koud biertje op een terras! Of toch niet..Helaas, dat koude biertje op het terras laat nog even op zich wachten. Maar dat betekent niet dat we niet van het weer kunnen genieten of een koud biertje kunnen drinken..

Terras

Want wat dacht je van een koud biertje tijdens een picknick in het park, op het strand, in de tuin of op het dakterras? Oke, misschien niet ideaal voor je billen (want koud) maar je kent ons - daar hebben we ALLANG een oplossing voor bedacht. Wat dacht je bijvoorbeeld van
. Of
wanneer het afkoelt, maar je nog lang niet naar huis wil?
Overzie je niet hoe je je biertjes, een strandlaken , een warme trui, mokken voor de glühwein en een spel om de sfeer er in te houden allemaal mee moet nemen?
Geen stress, daar heb je toch gewoon een grote strandtas voor? Daar past echt alles in! Ja, ook dat lekkere huispak voor hem en haar!

Achter de pannen

Vier jij ondanks de zonnestralen toch het lekkere weer toch je weekend liever binnen? Helemaal goed! Gebruik het weekend dan lekker om eindelijk die verjaardagskalender op de wc in te vullen, te koken in één van onze te gekke schorten voor je huisgenoot/schatje/eenzame oma ( gebruik dan wel een mondkap, zoals deze ).