Monica Geuze wil meedoen aan Lang Leve de Liefde

schermafbeelding 2023 08 04 om 102439
Monica Geuze toonde grote liefde voor het televisieprogramma ' Lang Leve de Liefde ' tijdens een uitzending van Humberto. Ze gaf zelfs aan dat ze graag zou willen deelnemen aan het programma.

Monica Geuze over Lang Leve de Liefde

Influencer Monica Geuze deelde haar bewondering voor het programma 'Lang Leve de Liefde' en zei: "Ik vind Lang Leve de Liefde echt een fantastisch programma." Jurre Geluk, die ook aan tafel zat, moedigde haar aan en zei: "Waarom doe je zelf niet een keer mee? Dat is best spannend, hoor." Monica reageerde met: "Ik zou dat eigenlijk wel eens leuk vinden. Ik heb dat vaak met veel programma's, dat ik het wel zou willen doen, maar dan zonder camera's. Bijvoorbeeld, De Alleskunner VIPS lijkt me ook erg leuk, maar dan zonder camera's. Het lijkt me heel leuk om aan Lang Leve de Liefde VIPS deel te nemen."
Monica Geuze zat aan tafel bij Humberto Tan vanwege haar nominatie voor de Televizier Ring Talent Award 2023. Deze week werden de stemmen geteld, en daarbij kwam de naam van haar exen partner Lil Kleine en Lars Veldwijk naar voren. Monica hoorde dit nieuws tijdens een uitzending op radiozender 538, Monica hoorde het goede nieuws tijdens de radio-uitzending van 538 en begon te huilen. Ze deelde haar vreugde op Instagram met de woorden: 'Niet ik, die net op de radio in tranen is uitgebarsten.' Ze ging verder met: ‘Volledig in tranen van blijdschap en dankbaarheid want OMG ik ben genomineerd voor de Televizier Talent Award en dat komt door jullie! Dank, dank, dank – mijn dag kan niet meer stuk, jullie zijn fantastisch.’ Niet alleen Monica Geuze is genomineerd voor deze prijs.

Borstverkleining

Onlangs onthulde Monica Geuze dat ze een borstverkleining heeft ondergaan. Ze wil graag verduidelijken dat sommige mensen denken dat ze haar siliconen volledig heeft laten verwijderen, maar dat is niet het geval. Ze heeft ze laten vervangen door kleinere exemplaren vanwege haar onzekerheid over haar lichaam. Monica is namelijk, naar eigen zeggen, tè onzeker over haar lichaam. Helaas verliep Monica's borstverkleining niet zonder problemen. Na de operatie had ze veel pijn en moest ze opnieuw worden geopereerd. Monica deelt ook haar persoonlijke ervaringen met onzekerheid en het verlangen naar borsten die ze als tiener nooit kreeg. Ze bewondert bescheiden cupmaten bij andere vrouwen en vindt ze prachtig.

↡ Bekijk hier de video ↡