Deze 4 tips zorgen voor meer likes op jouw instapics

1. Gebruik ontiegelijk veel hashtags onder je foto’s

En dan heb ik het niet over 3 of 4. Nee, eerder een stuk of 20. Kun je niet zoveel gerelateerde hashtags verzinnen? Geen probleem. Gooi er gewoon random een paar woorden bij die niets met jouw foto te maken hebben. Woorden als #blondie, #brownie, #skinny, #Starbucks, #fitgirl, #tits, #inkijk, #nietgegeten, #meisje kan je altijd gebruiken. Ook al komt daar niets van terug in je foto.

2. Tag alles en iedereen in je posts

Ieder merk heeft tegenwoordig een Instagram. Dus als je een Victoria Secret setje, H&M truitje, G-Star broek en Nikes aanhebt moet je die allemaal taggen. Trouwens ook je (echt neppe) Gucci tas en neppe sieraden van de Lucardi moet je taggen. Het is ook in om IEDEREEN die niet op de foto staat ook te taggen. En dan allemaal in een hoekje op elkaar. Of het veel likes oplevert betwijfel ik, maar lekker irritant is het wel.

3. Plaats een naaktfoto (met extra lange beschrijving)

Naaktfoto’s mogen niet op Instagram, maar je kan wel ver gaan. Een tepel laten doorschijnen bijvoorbeeld. En dan moet je wel in de beschrijving schrijven waarom. Iets met “Alle vrouwen, dik of dun, lang of klein zijn op hun eigen manier prachtig en bla bla bla..”. Een compleet lulverhaal, alleen maar omdat jij meer likes wilt door je semi-naaktfoto.

4. Vraag op elke social aan mensen je foto te liken

Via Snapchat, Facebook, WhatsApp enz. kan je iedereen vragen om jouw nieuwe foto te liken. “Nieuwe foto, gooi even liefde”, zoiets. Dikke shit. Niemand doet dat en je hebt steeds minder mensen op jouw socials omdat ze jou uit irritatie verwijderen. Dit is dus niet echt een manier om meer likes te fixen. Is meer een persoonlijke irritatie. Sorry voor dat.