5 redenen waarom jongens altijd via Snapchat willen praten

giphy
Iedereen kent het wel. Snapchat. De app waar je foto’s naar elkaar stuurt over doelloze dingen. Het is ook de app waar je pikante foto’s naar je crush kunt sturen zonder dat iemand er verder achterkomt (hoop je dan). Maar waarom willen ze nou altijd praten via Snapchat, terwijl je gewoon zijn nummer hebt en serieuze gesprekken wilt voeren? In plaats van dat krijg je ranzige foto’s waar je gewoon bijna van moet barfen.
Hier een paar redenen om een beetje duidelijkheid te krijgen over deze gekke fratsen.

1. DIRTY TALK.

’s Avonds, als je net in bed ligt, krijg je opeens weer een berichtje van die ene guy die je af en toe met uitgaan tegenkomt. Interessant maar zeker geen boyfriend material. Hij heeft namelijk alleen maar interesse in smerige conversaties. Toch vind je het interessant, een beetje aandacht kan toch geen kwaad? Zo praat je door tot midden in de nacht terwijl je eigenlijk vroeg wilde gaan slapen.
Je hebt namelijk ook nog een leven naast in je bed liggen en vunzige berichten sturen. Je kan alles sturen wat je wilt.
Screenshotten is uitgesloten - dus lekker veilig. Tenzij je echt geen fuck geeft en gewoon een schermafbeelding maakt. Joe.
giphy

2. DICKPICS.

Van die jongens die denken dat meiden opgewonden raken van dickpics. DON’T. Stop ermee. Wij krijgen veel liever een foto van je pretty face met je mooie ogen en een lieve tekst(!!). Dit in plaats van die smerige taal die je überhaupt je strot uit durft te laten komen.
giphy

3. NIEMAND KOMT ERACHTER, OOK JE VRIENDIN NIET.

Dit zijn de smerige binkies. Jongens die een vriendin hebben maar vrolijk snapchatten met andere meiden. Ze doen net alsof ze een een of andere rijke sultan zijn met 100 andere vrouwen die geen fuck geven wat je uitvreet in je vrije tijd. Zouden ze een 2e account hebben? Straks krijg je nog een streak, dan breekt de 3e wereldoorlog uit hoor, geloof mij.
Ik weet niet wat het is, krijgen ze niet genoeg aandacht van hun wifey? Zijn het gewoon fuckboys? Hebben ze een probleem met zichzelf? Het blijft een vraag die onbeantwoord blijft. Anyway, niemand komt hierachter. Hoewel, meiden onder elkaar weten alles en met wat sappige roddels komt het uiteindelijk wel uit bij je vriendinnetje. Dus stop met je gore achterbakse gedrag en geef je vriendin eens aandacht man.
giphy

4. GROTE BEK OP DE CHAT MAAR IN HET ECHT EEN NIETSZEGGENDE SLET.

Dan heb je nog de guys die pussy zijn en niks tegen je durven te zeggen in real life. Echter hebben zij wel een grote bek op de chat. Zodra je oogcontact met ze maakt zakken ze het liefst door de grond. Vervolgens krijg je ’s avonds een snap met: “Was gezellig!”. Snap jij het nog?
Hier kan je beter geen aandacht aan besteden want deze jongens houden hun moeders handje nog vast tijdens het boodschappen doen.
giphy

5. DE “HOME ALONE” STILLE HINT

Om subtiel te benadrukken dat je lieftallige fuckboy alleen thuis is krijg je een snap met de tekst: “Home alone ?”. Vertaling: ik wil seks, kom langs. Ik geef als tip, doe het niet. Maar we weten allemaal dat je toch langs gaat, vuile slettenbak.
giphy