5 type jongens die je tegenkomt tijdens het uitgaan

giphy
Het is weer weekend en dus tijd om uit te gaan. Je verzameld je groep vriendinnen, haalt zoveel mogelijk flessen van de goedkoopste wijn en drinkt ze allemaal leeg. Daarna is het tijd om te gaan stappen. Je wordt natuurlijk meer dan eens aangesproken op zo'n avond. Dit onder andere door de onderstaande 5 type boys.

1. De jongen die een vriendin heeft maar je toch probeert te fixen

Hij betaald alle drankjes en jullie praten de hele avond. Hij woont op zichzelf, heeft een goede baan én hij is knap. Dus waarom heeft hij geen relatie?! Oh wacht, die heeft hij wel. Fijn dat je dat zegt nadat we hebben staan tongworstelen. Lul.
giphy

2. De jongen die jou leuk vindt maar jij hem niet

Het voelt alsof overal waar jij gaat, hij ook is. Beetje stalkerig. Hij loopt bijna direct achter je aan. Hij komt alleen niet echt op je af. Aan het einde van de avond schreeuw je bijna dat hij je met rust moet laten. Maar gelukkig ben je te dronken om dat eruit te gooien. Wanneer houdt hij op?
giphy

3. De bartender

Laat je niet verleiden door de gratis drankjes. Natuurlijk kan hij je die gratis aanbieden. Hij is de barman. Ja hij vindt je knap, maar dat zei hij ook tegen de drie vorige chicks. Bestel je drankje, betaal zelf en blijf dan lang weg bij de bar.
giphy

4. De jongen die er aan het einde van de avond pas goed uitziet

Dit gebeurd bij de beste. Na een paar shotjes denk je te dansen met een Manuel Broekman of een Depay. De volgende ochtend check je zijn Instagram en vraag je je af hoe fucking dronken je was.
giphy

5. De jongen die niet verder durft te gaan

Hij is de leukste jongen op het feestje en jullie hebben geweldige gesprekken. Jullie wisselen nummers uit en hij stelt voor jou de dag erna in de avond op te halen om wat leuks te doen. Maar als het moment daar is laat hij niets meer van zich weten. Je eindigt dus met je pizza en Netflix gewoon in bed. Eikel.
giphy