9 redenen waarom je niet moet gaan samenwonen

giphy
Je denkt dat het een goed idee is om te gaan samenwonen omdat jullie zo verliefd zijn? Think again. Samenwonen is kut. Waarom lees je hieronder.

1. De meest onaantrekkelijke kant

Je leert elkaar op de meest onaantrekkelijke manier kennen. Waar hij eerst nog altijd netjes in zijn eigen huis naar de wc ging, doet hij dat nu in jullie huis. Een wc delen is een van de intiemste en onaantrekkelijke dingen die er zijn. Net als vieze boxershorts in de wasmand.
giphy

2. Je hebt minder tijd voor elkaar

Waar je vroeger nog, als je dan eenmaal bij elkaar was, alle tijd aan elkaar wilde spenderen ben je nu bezig met van alles en nog wat behalve elkaar. Je ziet elkaar toch in bed?
giphy

3. Schoonmaken

Met twee personen in huis wordt het twee keer zo snel vies. Twee keer zoveel was, twee keer zoveel afwas. Overal rondslingerende sokken van hem en haren van haar.
giphy

4. Daten

Dit behoort tot het verleden. Je zit samen in je onesie voor de tv met je bord op schoot. Hij laat een scheetje. Zij lacht. Dag seksleven.
giphy

5. Je raakt er aan gewend

Je bent er helemaal aan gewend geraakt dat er iemand is om mee te praten, of om tegen aan te liggen in bed. Als het dan toch een keertje fout gaat in je relatie dan weet je helemaal niet meer hoe het is om alleen te zijn. Beetje sneu wel.
giphy

6. Je kunt je niet laten gaan

Meezingen met de Spice Girls terwijl je je benen scheert kan niet meer. Hagelslag uit het pak, zo je mond in, ook niet meer. Wil je niet dat hij/zij gillend weg rent zal je je toch een beetje in moeten houden.
giphy

7. Delen

Vanaf nu moet je alles delen. Van je lievelingschips tot aan je dekbed. Lijkt heel leuk, is het niet.
giphy

8. Overleg

Je moet alles overleggen. Hoe laat je thuis bent, wat je gaat eten, wie er wanneer uitgenodigd wordt, wat je gaat doen. Dronken thuis komen zit er niet meer in. Dronken thuis komen zit er niet meer in. Krijg je hem door? Dronken thuiskomen zit er dus niet meer in.
giphy

9. Privacy

Dit bestaat niet meer. Je hebt geen geheimen meer voor elkaar. En hoewel je nu nog denkt dat dat iets moois is, zal je er snel achter komen dat je sommige dingen écht niet wilt weten van elkaar.
giphy