Adventskalender 2.0: 5x de meest bizarre cadeaukalenders

advent rumag header blog
Leuk, een adventskalender met chocolaatjes erin, maar die kennen we nu wel. Gelukkig bestaan er ook een hoop gekke en vooral opmerkelijke exemplaren. De adventskalender lijkt misschien iets van de laatste jaren, maar niets is minder waar. Het gebruik werd al in de 19e eeuw gebruikt door christenen. In het christendom staat het woord “advent” namelijk voor de periode voor kerst. Vandaar dat adventskalenders meestal 24 vakjes hebben, één voor elke dag van de resterende 24 dagen voor kerst. En die heb je tegenwoordig in álle soorten en maten.

Kostbaar

Wie denkt dat een adventskalender een leuk kleinigheidje is, heeft het niet helemaal bij het juiste eind. Althans, als je kiest voor de Dior adventskalender. Want het beautymerk heeft dit jaar een kartonnen huis gebouwd ter waarde van een schammele €665,96. Tja, wat ligt er bij die mensen dan nog onder de boom horen we je nu denken... Wat dacht je van een tassie?

Geil

Stiekem al alle 24 chocolaatjes opgesnoept en nog niet in de mood? Dan is de adventskalender van Easytoys wellicht wel iets voor jou. Want deze kalender zit vol met stout speelgoed die heel wat meer teweeg brengen dan een berg chocolade... Benieuwd naar wat je precies voor €99 krijgt? Bekijk dan even onderstaande video!

Rituals

De populairste adventskalender van 2021 was die van Rituals. Niet gek ook, want naast dat het design dit jaar on point
is, zit hier ook veel verschillende producten in. Voor een stevige €89 kón je hem op de kop tikken. Kón want de populaire Rituals adventskalender is helemaal uitverkocht.

Make up

Lekker experimenteren met een je make up lookje de komende feestdagen? Dan is de MAC Cosmetics adventskalender misschien wel een leuk cadeau om te geven of krijgen. Of hij een beetje lekker geprijsd is? Nee, dat helaas niet. Het kalendertje kost een forse €399,96! Liefde is onbetaalbaar, nietwaar?

Bier

Zijn beauty en seks niets voor jou en is chocolade niet hip genoeg voor je? Dan heb je altijd nog de bier adventskalender. In deze kalender zitten 24 unieke en ambachtelijke speciaalbieren gebrouwen door de beste Nederlandse craft brouwerijen. Leuk extraatje: bij de biertjes zit een QR-code zodat je alle ins and outs over het biertje te weten komt. Hoeveel dit grapje kost? €69,50! (Onderstaande post is van vorig jaar, dat zien wij ook wel! Maar die van dit jaar ziet er precies hetzelfde uit en zijn de gasten van de Craft Only adventskalender waarschijnlijk vergeten up te loaden.)
Toch liever een normaal geprijsd adventscadeau? Dan zit je bij ons HE-LE-MAAL goed! RUMAG geeft namelijk tijdens de advents aanbieding de gehele maand december IEDERE dag korting op verschillende product. Het enige wat je moet doen is even HIER klikken.