De top 7 black-out momenten die iedereen herkent

black out
Iedereen heeft wel eens van die momenten waarop je denkt: "Wat wilde ik ook al weer zeggen?" of "Waar was ik ook alweer mee bezig?" Oftewel een black-out. Dit zijn de bekendste op een rij.

1. Bij het surfen op internet

Je opent internet. Als een zombie staar je naar je scherm. Je hebt een totale BLACK OUT. Wat wilde je precies opzoeken? Kattenfilmpjes? Memes? Hentai? God mag het weten, want jij bent het vergeten.

2. Wanneer je de koelkast opent

Je hebt honger dus je loopt richting de koelkast. Met een ruk trekt je hem open en - verblind door het licht - staar je naar het grote aanbod voedsel dat voor je ligt. Wat wilde je nou precies pakken? Geen idee. Je loopt weer terug naar je kamer, diep en diep teleurgesteld in jezelf van je eigen vergeetachtigheid.

3. Wanneer je net begint aan een tentamen

Black-out, het gebeurt wel vaker op school of tijdens je studie. Je hebt nog zo goed geleerd. Maar het maakt geen fuck
uit. Wanneer je de vragen leest heb je geen idee wat je in moet vullen. Zelfs bij het vakje "datum begin je te. twijfelen.

4. Op het moment dat je manager je naam roept

Je doet goed mee met de meeting, maar wanneer jouw leidinggevende je naam roept verander je opeens in standje "debiel". Je moet een antwoord geven, want anders sta je voor lul. Om niet te laten merken dat je een black-out hebt zeg je voorzichtig "Uhm ja, klopt?". Aan de gezichten om je heen te zien is dit niet het gewenste antwoord.

5. Wanneer je een beschrijving voor Insta moet bedenken

Je bent dik tevreden met je nieuwe foto. Goede belichting, fancy
outfit aan en je lacht voor een keer niet als een paard. Maar dan: een beschrijving toevoegen. Je haalt diep adem, trekt je mondhoeken op en laat ze weer vallen, haalt nog eens een keer diep adem en besluit dan je telefoon weer in je zak te stoppen. Je volgers zullen deze foto nooit zien.

6. Na het checken van de tijd op je telefoon

Om te kijken hoe laat het is, haal je je telefoon uit je zak. Oh! Twee nieuwe meldingen op Instagram. Je checkt ze en stopt je telefoon weer terug in je zak. Dan realiseer je dat je nog steeds niet weet hoe laat het is. Hoe dan?

7. De ochtend na het stappen

Het lijkt eeuwen geleden, maar ken je nog die ochtend na het stappen waarop je het besef krijgt niets - maar dan ook niets - meer te herinneren van de vorige avond? Black-out.
DIT VIND JE OOK LEUK:
6 REDENEN WAAROM DRONKEN SEKS EEN SLECHT IDEE IS foto credits: Pexels