Met deze tips ben je klaar voor het festivalseizoen

klein festival
Zie je het al voor je? Als je met je campinguitrusting het festivalterrein trotseert, zie je het decor van de main stage al.


Het zonnetje bereikt je huid en eenmaal nadat je een goede plek hebt gevonden, kan het optuigen beginnen. Het zijn de perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke tijd, samen met je vrienden. Maar welke spullen mogen nu eigenlijk niet ontbreken als je een paar nachten op het terrein overnacht? In dit artikel helpen we je alvast op weg met een aantal erg handige tips.

Investeer in een tent waar je als een blok in slaap valt

Je denkt er misschien niet meteen over na als je thuis je spullen in aan het pakken bent. Maar een goede tent is van cruciaal belang voor een goede nachtrust. Je hebt hierdoor namelijk genoeg plek voor het neerleggen van je luchtbed en je hebt ook nog eens net even wat meer plek over voor je tassen. En een goede nachtrust zorgt ervoor dat je nét even wat meer energie hebt tijdens het festival overdag. Het beste van alles? Een klassieke opgooitent is vandaag de dag van tal van luxe gemakken voorzien. Denk daarbij aan handige vakjes aan de binnenkant van de tent. Hierdoor kun je bijvoorbeeld de oplader van je telefoon, een powerbank en een zaklamp minder snel verliezen.

Ga voor een feestje op de camping met de leukste decoraties

En de leukste avonturen beleef je vaak al op de camping. Zorg er daarom voor dat het kamperen een feestje is door de nodige decoraties mee te nemen. Je kunt daarbij denken aan vlaggetjes, een party popper en glow in the dark sterretjes die je op je tent kunt plakken. Hierdoor herken je je tent ook uit duizenden midden in de nacht.

Je start iedere ochtend lekker relaxt in je eigen campingstoel

En in de ochtend? Dan wil je natuurlijk maar al te graag in alle rust de dag beginnen. Misschien wacht je even bij de douches of je gaat je welverdiende ontbijtje halen bij een food square. Lekker relaxen doe je dan in je eigen
. Het is een accessoire die erg makkelijk mee te nemen is van en naar het festival en het is ook nog eens een erg gezellige plek om lekker te relaxen met vrienden. Ideaal als de temperaturen eigenlijk veel te hoog zijn om te dansen op het festival.