Leuk, losbandig en lekker: deze FHM foto's wil je alvast zien

leuk losbandig en lekker header
Heb je onze vaderdagcollectie al leeg gekocht, maar wil je je vader extra verwennen? Dan is de FHM 500 vol met bloedmooie vrouwen misschien wel een goed idee!

FHM

Leuk natuurlijk, een paar sokken of die boekenlegger - maar echt verwennen is het niet. En omdat wij de lulligste niet zijn, hebben we de mooiste vrouwen (zowel van binnen als van buiten) voor je op een rij gezet.

Abbey Hoes

De 28-jarige van origine Rotterdamse actrice Emily Abigail Ashley Hoes - beter bekend als Abbey Hoes - werd dit jaar uitgeroepen als mooiste vrouw van het jaar. Voor het blad poseerde ze dit jaar voor de les van Isabelle Bucx en dat wierp zijn vruchten af. Want dat Hoes dit jaar er met de belangrijkste prijs vandoor ging, begrijpen we maar al te goed...
Kim Feenstra

Het 36-jarige fotomodel, moeder van een zoon en inmiddels bekend fotograaf Kim Feenstra is dit verkozen tot de All Time Favorite. Een hele verstandige keuze vinden wij. Vraag maar aan je vader.Irene Schouten

De 29-jarige topschaatser Irene Schouten is niet alleen een ijskoningin, ze werd door de FHM ook uitgeroepen tot de knapste 'Sportvrouw' van het jaar. En zeg nou zelf, dat schaatsen brengt haar geen wind eieren.
Marijn Kuipers

Onze eigen Marijn Kuipers beter bekend als dé TikTok queen van de lage landen is uitgeroepen als de mooiste Social Media Queen van het jaar. (Duh!) Hiermee neemt ze het stokje over van Nina Warink en verovert ze de tiende plek van de FHM 500, maar liefst dertien stappen hoger dan vorig jaar.Benieuwd welke vrouwen op de andere 496 plekken schitteren? Bestel de FHM dan hier!