Geen vechtscheiding voor Dirk Kuyt en zijn ex Gertrude

geen vechtscheiding voor dirk kuyt header
Van de een op andere dag verlaat laat Dirk Kuyt na 22 jaar zijn Gertrude. Wat haarimplantaten en fillers rijker begint hij een nieuw leven waardoor hij bijna in een vechtscheiding belandt. Maar volgens de advocaat van Gertrude lijkt er nu een overeenkomst te zijn bereikt.
Want na berichtgeving van 'Privé' deze week over de stroeve scheiding tussen Dirk Kuyt (41) en zijn ex-vrouw, komt de advocaat van Gertrude van Vuuren met een statement.

Dirk Kuyt

De afwikkeling van de scheiding, die 2020 werd aangekondigd, verliep lange tijd heel moeizaam. Het zag er zelfs naar uit dat het geschil tussen Dirk en Gertrude, die samen vier kinderen hebben, zou uitlopen tot een vechtscheiding. Maar dat lijkt nu van de baan. Volgens Mr. Kim Beumer, de advocaat van de ex-voetbalvrouw, geeft namelijk aan dat Gertrude zich nu gaat richten op haar nieuwe leven, zo blijkt uit het statement die naar buiten werd gebracht. “Namens haar kan ik aangeven dat zij na een hele moeilijke periode, waarbij zij uit het niets werd geconfronteerd met het feit dat van de een op de andere dag haar huwelijk voorbij was, toekomt aan afsluiting. Dirk besloot om na 22 jaar lief en leed samen te hebben gedeeld, te kiezen voor een ander leven. Een rouwproces volgde, gedurende welk proces ook moest worden nagedacht over de afwikkeling van de onderwerpen rondom de echtscheiding. Een periode van onzekerheid en moeilijke gesprekken volgde.”
Inmiddels is Dirk gelukkig in de liefde met zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans en als we Gertrudes advocaat mogen geloven, lijkt ook zij weer een levenspartner te hebben gevonden. "Hoewel haar vertrouwen in de liefde is getaand, heeft zij iemand ontmoet die een plek in haar hart krijgt. Dat betekent niet dat zij alles zomaar achter zich kan laten, dat kost tijd. Zij hoopt dat zij in rust deze liefde verder kan laten ontwikkelen."