Geen zin in de sportschool? Met deze sexy standjes kom je zo in je sexual summershape!

easytoys fit57925
Allemaal leuk en aardig die Hiit-klasjes, spinning-lessen en WOD's, maar waar sommige mensen liever uren staan te zweten in de sportschool kun je die zweetsessies ook gewoon lekker verplaatsen naar de slaapkamer. Want wist je dat een goede vrijpartij ook meetelt als workout? Zo kom je snel in sexual summershape!

Sexual summershape

Tijdens een potje ketsen versnelt je hartslag en stroomt het bloed sneller door dat lekkere lijf van je. Dit is net als sporten goed voor je hart en bloedvaten. Ook geeft het je immuunsysteem een boost. Dus scoor van tevoren nog even een goede ‘sportoutfit’, deze broekjes zijn heerlijk luchtig en ‘zweetproef’.
En leef je lekker uit!
Inspiratie nodig voor een ‘work-out’ in de slaapkamer? Met deze sexy standjes verbrand je de meeste calorieën en kom je zo in sexual summershape:

Missionaris

We beginnen niet te ingewikkeld maar met rustig seks in de missionarispositie heb je er na een halfuur al snel gauw 60 calorieën afgesport. Zin in iets meer spice? Met deze box ben je gegarandeerd van wat extra actie.

Een lapdance

Wist je dat je met een lapdance al snel ruim 150 calorieën kunt verbranden? Dus dat. Wil je het nog allemaal iets spannender maken? Probeer dan deze 10-delige bdsm set van EasyToys met verstelbare boeien en tepelklemmen . Zweten gegarandeerd.

Staand is beter

Don’t skip legday!
Door staand seks te hebben bouw je de intensiteit van lichaamsbeweging op. Terwijl je tegen de muur staat, sla je je benen om je partner heen, en wedden dat je zo gelijk je beenspieren traint. Zin in iets meer uitdaging? Met deze speeltjes kun je helemaal rekenen op een staande ovatie.

Orale seks

Deze oefening is wel voor de echte fitgirls en boys, want het vergt ff wat uithoudingsvermogen. Maar met 30 minuten orale seks ontvangen en geven verbrand je al snel 60 calorieën. Dubbel zo lekker bezig dus. Halverwege switchen, geef elkaar tussendoor een massage met deze olie die ook nog eens de doorbloeding stimuleert en je haalt die 30 minuten zo.
Meer inspiratie nodig om in
sexual summershape
te komen? Kijk dan eens op de website van EasyToys.
https://blog.rumag.nl/5-redenen-waarom-je-vanavond-nog-met-jezelf-naar-bed-moet/