Deze Ex on the Beach-deelnemers logen over hun verloving

1400 1
Het is jammer maar waar: seizoen 9 van Ex on the Beach is officieel afgelopen. Gelukkig vinden de deelnemers dat het nu tijd is om een boekje open te doen over de roddels die over hen in het nieuws zijn gekomen en kunnen we nog even genieten van ze.

Ex on the Beach-deelnemers

Megan Desaever kun je kennen van het laatste seizoen van Ex on the Beach en Temptation Island. Alhoewel we eerder zagen dat zij de villa in Ex on the Beach verliet samen met Joey, was zij in januari gelukkig met Dennis. Dennis heeft ook meegedaan met Ex on the Beach hier leerde hij Olivia kennen. In de villa zelf ging dat niet zo soepel, maar later vonden zij toch liefde bij elkaar.
img 1719 1675067356

Megan en Dennis

Toen de relatie tussen Dennis en Olivia stukging, zocht Dennis een slaapplek. Megan was zo lief om hem deze aan te bieden. De Ex on the Beach-deelnemers werden verliefd op elkaar en al snel zagen we op Instagram dat Dennis op zijn knieën was gegaan. Dat laatste blijkt een grap te zijn. Zo vertelt Megan in Realitea dat ze de avond van de ‘verloving’ zat waren van de shots en dat het heel snel ging. Whoops!

Belasting

‘’Als je belastingen correct aangeeft, is de helft weg’’, zei ze toen. Inmiddels is ze hierop betrapt en vertelt ze dat ze toch wel iets moet terugbetalen. Toch is dat lang niet zoveel als zou moeten. Zo hoeft Megan alleen het laatste jaar terug te betalen wegens een faillissement op haar naam. Naar eigen zeggen is ze er goed vanaf gekomen.

↡ Bekijk hier de video ↡