25 goede voornemens waar jij je toch niet aan houdt

header 25 goede voornemens waar jij je toch niet aan houdt
New year, new me. Ondertussen zou je al dertig persoonlijkheden moeten hebben, maar meestal blijken die goede voornemens toch alleen voor januari te gelden. Deze 25 goede voornemens proberen we elk jaar weer, maar mislukken (bijna) altijd.

Goede voornemens

1. Gezond eten. Bosbessen, wortels en een kropsla lijkt op 31 december jouw nieuwe dieet, maar nieuwjaarsdag gaat het al meteen mis wanneer we meurend in ons RUMAG huispak
toch gewoon weer oud en vertrouwd een pizza bestellen... 2 . Dry January. Je wil het écht: meedoen aan de 0.0% hype, totdat je baas je een drankjes aanbiedt tijdens de nieuwjaarsborrel. Tja, je wil niet ongezellig overkomen.
3. Meer sporten.Met dat vette lijf heb je voldoende motivatie, dus dat komt wel goed! Althans, telt het wegrennen van je problemen als sporten?4. Een bucketlist maken. Deze stond ook al tussen je goede voornemens 2021, maarja ook dit jaar zit bellyshots nemen bij geile Argentijnen er weer niet in. Misschien moet je maar eens beginnen met: weer eens een bezoekje brengen aan de kroeg. Na 17:00. 5 . Social media pauze.
Je hebt meer tijd voor jezelf nodig en daar helpen de duizenden prikkels die je dagelijks van social media binnenkrijgt niet bepaald bij. Helaas hoort ook dit idee bij de goede voornemens die je niet langer dan een dag kan volhouden. Je virtueel vrienden moeten toch zien hoe te gek jouw oud en nieuw is? 6. Meer tijd vrijmaken voor onze ouders.
Je houdt veel van die oudjes, maar wanneer je moet kiezen tussen een avondje bij je ouders of naar een feestje met je vrienden is de keuze (gek genoeg) toch snel gemaakt...
7. Stoppen met uitstellen. Het zou toch heerlijk zijn als jij een keer bijloopt met je 'to do-list'. We beginnen er 1 januari mee, of toch een weekje later.... 8. Stoppen met roken.
Even je zwarte longen wat tijd geven om te herstellen... Leuk idee, lastig uit te voeren - zo lijkt. Want helaas ga je na twee strontchagerijnige en trillende dagen weer de fout in en steek je weer een peuk op. Het leven van een verslaafde kennelijk over het asfalt.
9. Vaker een complimentje uitdelen.Maar wat valt er voor positiefs te zeggen over je schoonmoeder?10. Een goed doel steunen.Telt mijn kledingkast ook als een goed doel?11.Minder geld uitgeven. Die dertiende maand is al op voor de jaarwisseling en als kers op de taart begin je 2022 na alle diners en feesten met honderd achterstallige tikkies. Misschien toch maar een sugar daddy fixen? ( Hier lees je wat de voordelen zijn van een sugar daddy). 12 . Op zoek gaan naar de ware.
Vol goede moed begin je weer met swipen, maar al snel kom je erachter dat niet iedereen hetzelfde voornemen deelt als jij. Tja, je kunt er ook niks aan doen dat iedereen alleen op zoek is naar seks.
13.Eindelijk die wereldreis maken.Een droom die al heel wat jaren meegaat, maar voor nu loopt de route alleen van de teststraat naar huis en weer terug. 14 . Liever zijn voor je partner.
Je laat niet altijd merken hoeveel je van je partner houdt, maar vind je het gek als hij/zij/hen weer het bloed onder je nagels vandaan haalt. Eigen schuld.
15. Yoga.Beetje zen door het leven gaan is goed voor je, al wordt jij van met je benen in je nek liggen alles behalve zen. 16 . Duurzamer leven.
Het begint bij een kortere douche, maar waarom is het zo stervenskoud in Nederland? Misschien moet de insteek zijn: besparen - om je te motiveren. In dat geval kan je het beste deze besparingstips doornemen.
17.Een instrument leren spelen.Leuk om een beetje te kunnen blokfluiten, toch blaas je liever op een andere fluit... 18 . Minder roddelen.
Het kost zoveel energie om te praten over mensen die je niet eens echt kent... Heb je trouwens al gehoord met wie Romana nu weer lag te rampetampen tijdens nieuwjaarsnacht...? 19 . Elke dag ergens dankbaar voor zijn. Beetje waardering is goed, maar ondertussen ben je strontchagerijnig in de honderste lockdown .
20.Rustiger aan doen.Altijd gaan, gaan, gaan is voor niemand goed. Maar wanneer nieuwjaarsdag aanbreekt moet je toch éven Jolanda een gelukkig nieuw jaar wensen en kun je het ook niet maken om niet bij Yvonne op de koffie te gaan... 21 . De scheiding aanvragen. Roderick harkt zo lekker dat geld binnen...
22.Minder vlees eten. Na het kerstdiner voelen velen zich toch wat schuldig. Maar wanneer jij jezelf wilt volstouwen bij de McDonald's en de veganprijzen ziet haak je al héél snel af. 23 . Meer foto's maken. Het is leuk om wat herinneren vast te leggen, maar mijn zatte harses zie ik liever niet terug.
24.Een nieuwe taal leren. Hola, bonjour, ciao! Vol goede moed download je de app Duolingo om je talenkennis wat bij te spijkeren. Na een maand is hetadios, want met die volle agenda heb je echt geen zin om die woordjes in je kop te stampen. 25 . Nieuwe vrienden maken.
Nieuwe energieën zijn leuk, maar je hebt amper tijd om je moeder te zien.