Masturberen kan je leren: weet jij waar jouw bloem van gaat groeien?

masturberen
Masturberen, veel mensen doen er ongemakkelijk over. Maar waarom? Het is een - misschien wel dé - puurste vorm van zelfliefde. Daarom wordt het hoogtijd dat we dat taboe gaan doorbreken.Je moeder masturbeert, je dokter en zelfs het oude vrouwtje in de bushalte naast je legt soms de vinger aan zichzelf. Hiermee willen we benadrukken hoe gezond en normaal masturberen is. Door er achter te komen waar jij van houdt, maak je het ook stukken makkelijker voor je bedpartner. Zelfkennis is ook kennis, zeggen we maar.

Masturberen

Een orgasme is iets prachtigs. Het is een uitbarsting van volledige acceptatie en genot van het lichaam. Toch is het een proces dat niet bij iedereen vanzelf lijkt te gaan. Masturberen zit hem niet alleen in het spelen met je geslachtsdeel, soms moet je net wat verder gaan om je helemaal op je gemak te voelen met je lichaam. Putten in je bil, een schaamlip dit net even wat langer is of een ietwat stevig zwembandje? Fock it, no body is perfect.
Laat dat dus lekker los. Smeer jezelf in met lotion of massageolie
en ontdek iedere centimeter van je lichaam. Pas wanneer je helemaal comfortabel bent met je lijf ben je - eventueel met een speeltje - in staat om jezelf klaar te laten komen.

Your first

Is jouw vingerwerk niet helemaal van je ervan verwacht had? Geen paniek, je hebt nog zoiets als speeltjes. Maar let wel, op het gebied van speeltjes is de keuze reuze. Vibrators, (voorbind)dildo's, trillende balletjes: het vinden van jouw ideale speeltje kan dan ook een enorme zoektocht zijn. Maar geloof ons, het zoeken is het meer dan waard. Wanneer je hem eenmaal gevonden hebt, brengt het je het gevoel van je eerste liefde - alleen brengt het net effe wat meer genot.

Vitaminebooster

Vrouwen komen niet altijd tot een orgasme met hun partner en kunnen dit door masturbatie vaak wel. Gelukkig maar, want masturberen niet alleen heel fijn het is ook nog eens goed voor je gezondheid. Het ’s avonds dus helemaal niet zo’n slecht idee om een aai over je poes te geven. Wanneer je een hoogtepunt bereikt komen er namelijk stofjes vrij die een opkikker geven en stress verlagend zijn. Daarnaast blijkt het ook te helpen tegen hoofdpijn. Des te meer reden om jezelf ’s avonds nog even een plezier te doen voor het slapen gaan.

Slaappil

Last van slaapproblemen? Dan kan kan deze handeling zomaar eens de oplossing zijn. Van masturberen val je namelijk in slaap, niet letterlijk maar je slaapt er makkelijker door. Dat komt doordat je bloedsomloop door een orgasme wordt gestimuleerd, waardoor je ontspant. Alle stress en frustratie verlaten je lichaam en maken plaats voor een betere nachtrust. Dus als je vanaf nu ’s nachts weer eens moeite hebt met slapen, ga dan geen schaapjes tellen. Help jezelf een handje en wissel die schaapjes in voor Channing Tatum’s en Leonardo DiCaprio's. Wedden dat je vervolgens lekker droomt?