Deze RUMAG documentaire laat zien dat de aanhouder wint

noah zantman
De modellenwereld is bikkelhard. Te dik, te lang of te klein? Dan kan je een modellencarrière eigenlijk op je buik schrijven. Maar Noah Zantman (20) laat zich geen 'nee' verkopen en laat in de RUMAG documentaire DOORBREKEN zien hoe hij in zichzelf gelooft.Het moraal van het verhaal? Leef je droom, zet altijd door en laat je niet tegenhouden door wat anderen vinden.

DOORBREKEN

Deze 21-minuten durende docu gaat over de Nederlandse twintigjarige Noah Zantman die is opgegroeid in Miami. Hij wil graag model worden, maar is met zijn 1.75 m te klein voor de industrie. Toch geeft Noah niet op. Want sinds Noah weer in Nederland woont is hij vastberaden om het te maken in deze industrie.
Om zijn droom in vervulling te laten gaan, roept hij de hulp van RUMAG in om te kijken of zijn droom werkelijkheid gemaakt kan worden. Het doel is dat een groot bureau in Parijs hem toch een callback geeft, ondanks zijn lengte. Ze hebben daarom contact opgenomen met the model convention en hem opgegeven. Gaat het hem lukken?
De 21 minuten-durende documentaire over Noah Zantman (20) in de modellenwereld is hieronder te bekijken!