Krap bij kas? Dit is waarom jij een sugardaddy nodig hebt

sugardaddy header
We kennen het allemaal, te arm om het échte leven te leiden. Te weinig centen om straks als het weer mag om dik met vakantie te gaan, geen geld voor die vette designer schoenen. De oplossing? Een sugardaddy. Want even eerlijk dat je vriend (als je die al hebt) geeft je geen cadeautjes maar alleen gezeik. Tijd dus om een sugardaddy te fixen. Nog steeds niet overtuigd? We sommen een aantal voordelen voor je op.

Geen gezeik

Wie denkt dat een het hebben van een sugardaddy betekent dat je ook seks moet hebben met oude mannen, heeft het mis. Uitzonderingen daargelaten zijn de meeste sugardaddy's namelijk uit op aandacht van een lekker wijf die jonger is dan hijzelf. In ruil daarvoor neemt hij je mee op avondjes uit, reisjes naar het buitenland en geeft hij je mooie spullen. Prima toch? Je zal dus geen gezeik hebben wat je met een vaste partner wel zou hebben. Dus fuck die serieuze relaties, neem een sugardaddy.

Duidelijke afspraken

Wel is het aan te raden om bij de eerste afspraak duidelijke voorwaarden opstelt waar beiden zich aan moeten houden, zo kan er geen miscommunicatie ontstaan. Zo kan er ook geen verwarring ontstaan en blijft het puur zakelijk. Je bepaalt daarom zelf wat je wil doen en geven en wat niet. Een sugardaddy hoeft dus niet per se steamy seks te verwachten. Gewoon een beetje aandacht in ruil voor een geweldig luxeleventje. Wat houdt jou nog tegen?

Voordelen

En dan nog even over de voordelen. Een sugardaddy kan soms wel duizenden euro’s aan zijn sugarbabe geven. Een extra zakcentje, zonder een zwaar maar vooral vervelend bijbaantje, is wat iedereen wel wil toch? Sorry, maar volgens mij kan jouw negen tot vijf baantje bij de supermarkt daar niet tegenop. Dus loop naar je baas en zeg dat je het helemaal fucking
zat bent en per direct je ontslag in wil dienen. Tijd voor het échte geld.

Sugardaddy diner

Geen zin in die droge kant-en-klare maaltijd die ligt te wachten in de koelkast van jouw kleine appartement waar je je scheel aan betaald? Geef je suikervader even een belletje en de kans is groot dat jij diezelfde avond nog in jouw favoriete restaurantje zit. Het is natuurlijk tien keer beter om een kreeftensoep met een flesje champagne naar binnen te schuiven dan een prakje droge boerenkool met limonade.

Gratis spullen

Bij de woorden designer, schoenen en duur komt er vast en zeker wel één paar kekke schoentjes in jouw gedachten. Al maandenlang zou jij ze graag willen hebben, maar je hebt er gewoon geen knaken voor. Anderen om jou heen zie je er vrolijk op rondstampen maar jij loopt nog op je afgetrapte sneakers. Nou, als je eventjes wat tijd doorbrengt met je sugardaddy en hem lief aankijkt, heb jij ze waarschijnlijk binnenkort aan je pootjes hangen. Extra kans als hij een voetfetisj heeft, hier lees je daar meer over.

Vakanties

Mocht je niet zo materialistische zijn, dan kan je ook nog vragen voor een leuke vakantie. Bijvoorbeeld naar de Bahama’s. Helemaal niks neer te hoeven leggen voor je vakantie is toch een droom? Je eten wordt betaald, je verblijf en alles wat je daar koopt komt op de kosten van jouw sugardaddy. Voor je het weet heb je de hele wereld gezien. Hier lees je over de duurste hotels ter wereld.
Eerlijk maar waar, luxe uiteten of vakanties naar de Bahama's zitten er voorlopig niet in. Maar een extra zakcentje kan nooit kwaad toch?