New year, new me: met deze tips word jij rijk in 2022

scoupy
Jouw goede voornemens heb je waarschijnlijk al lang aan je laars gelapt en daarom val je terug in je oude patronen. Maar kom op, het is nooit te laat om een goede start te maken. Met deze tips begin jij goed het nieuwe jaar!

Financieel goed begin

De kans is groot dat jij tijdens de feestdagen je portemonnee er flink doorheen hebt gejaagd... En ondanks dat de horeca gesloten is tikken ook de boodschapjes flink aan. Balen, maar wat nou als jij die boodschappen gewoon eens terug kan cashen? Tja, we blijven immers gierige Hollanders. Hoe? Download de Scoupy app, upload jouw kassabon en krijg je cashback op de producten in de app. Kijk hier op de site van Scoupy.

Schone lei

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Laat de negativiteit van 2021 achter je, want er staan weer genoeg nieuwe avonturen op je te wachten. Begin met het kopen van een nieuwe agenda. En dan hebben we het niet over de agenda op je mobieltje, maar gewoon die old school, waar je een pen en papier voor nodig hebt . Iets opschrijven zorgt er namelijk voor dat je het beter onthoudt en vergroot ook nog eens je creativiteit. Twee vliegen in één klap dus.

(Lockdown) sporten

Dat je moet sporten op afspraak, is geen excuus om onderuitgezakt op de bank te blijven hangen. Er zijn genoeg manieren om lichamelijk het nieuwe jaar goed te beginnen. Trek de stoute (hardloop) schoenen aan, graai jouw oude skeelers van de zolder of geef een sportieve draai aan jouw avondje wijnen door je te wagen aan wijn-yoga ( hier lees je wat wijn yoga inhoudt
). Maak er een uitje van, met vrienden kan het sporten ook nog eens hartstikke gezellig zijn.

Mindfulness app

Met je gestreste bek van hot naar her rennen, is alles behalve een goed begin. Calm down. Het is tijd om jezelf eens rust te gunnen en compleet op te gaan in het hier en nu met een sessie mindfulness.
Het vermindert angst, laat je beter omgaan met stress en meer te genieten van het leven. Klinkt goed toch? Lukt het toch niet helemaal om dit in je drukke agenda te proppen? Geen paniek met de app ' Insight timer
' kun jij gewoon in de woonkamer een potje mediteren en met de app ' Smiling Mind
' kun je zelfs met het héle gezin tot rust komen.

Brrrrr

Ja, we kunnen eindeloos blijven zeiken over de kou, maar wist je dat die koude temperaturen ook behoorlijk wat voordelen hebben? Probeer eens een ijsbad, cryotherapie (een vriescel van -110 graden) of begin het nieuwe jaar alsnog met een nieuwjaarsduik. Kou heeft namelijk een positief effect op je weerstand, werkt ontstekingsremmend en stimuleert ook nog eens de bloedsomloop. Om weer op te warmen kun je dan weer een lekker soepje eten, die je uiteraard terug casht met Scoupy.
Benieuwd naar hoe Ta Joela voordelig het nieuwe jaar begint? Bekijk het hieronder.