Praten over gaten: dit moet je weten over anale seks

praten over gaten
Op zijn Grieks, aarsbatsen of achteruit inparkeren... We hebben het natuurlijk over anale seks! Voor veel mensen toch een drempel die ze over moeten, maar mocht je de achterdeur willen betreden moet je deze tips even doornemen!

Anale seks

Vooral voor mannen blijft anale seks een fascinatie ( en híer lees je waarom
). Maar hoewel vrouwen geen g-spot in hun aars hebben zitten kunnen óók zij ervan genieten om de achtertuin aan te schoffelen. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat 94% van de vrouwen een orgasme weet te bereiken tijdens een anale batsbeurt. De combinatie van pijn en prikkeling van deze erogene zone kan zorgen voor últiem genot. Al overtuigd?

Pijn

De angst voor pijn weerhoudt veel mensen van een anale naaisessie. Niet geheel onterecht, want wanneer hij zomaar zijn tampeloeres in je arie steekt, zorgt dit wel degelijk voor wat ongemak. Je moet het zien als een sport: de anus is een spier die je kunt trainen. Begin met een goede warming-up, door de aars los te masseren met je vingers. Wanneer je een beetje gewend bent aan het gevoel kun je een extra vinger in het gaatje proppen. Klaar voor de grote game? Smeer de pik in met genoeg glijmiddel en laat hem geleidelijk naar binnen glijden. Héél belangrijk: geef aan wanneer het pijn doet, want praatjes díe vullen de gaatjes.

Schoon

Eerlijk is eerlijk, niemand zit te wachten op een bruine verrassing. Maar geen paniek, de kans op een ondergekakte snikkel is ook niet zó groot. Kak verzamelt zich namelijk en het einde van de tunnel waar een penis (vaak) niet bij komt. Om er nou helemaal zeker te zijn dat er geen stront aan de knikker zit, kun jij je anus even spoelen. Met het einde van de doucheslang of met een zogenaamde klysma spuit jij water naar binnen (zet die douche dan niet te hard, je wil immers alleen je anus spoelen en niet ál je organen). Zo kun je alle restjes eruit krijgen en begin jij met een relaxt gevoel aan je anale experience .

Standjes

Niet elk standje is persé geschikt voor anaal, bij anale seks draait het namelijk allemaal aan lichamelijke overgave en jezelf kunnen ontspannen. Wanneer jij (en je arie) té gespannen zijn, krijg je die penis er nooit (pijnloos) ingedrongen. Begin bijvoorbeeld met cowgirl, de ontvangende partij bovenop, zo kun jij zelf de diepte en het tempo aangeven. Goed gewend aan het gevoel kun je afwisselen met doggy, lepeltje lepeltje of missionaris. Succes!

Peggen

Je scharrel die door blijft zeuren of hij nou eens via je achteringang naar binnen mag, maar laten we de rollen nu eens omdraaien. Die g-spot ziet écht niet bij alleen homo's in de anus, kom op het is tijd voor een potje peggen. Nu horen we je denken: peggen
? Tijdens peggen wordt een persoon anaal geneukt door een vrouw met een voorbindlul. Geef toe, elke chick is toch weleens nieuwsgierig geweest naar hoe het is om iemand met een lul te neuken. Nu nog even je vent overhalen.