Zo word je in vijf stappen een echte voetbalvrouw

header voetbalvrouw
Zeg je EK, dan zeg je Ronaldo, Coca Cola en natuurlijk voetbalvrouwen. Want eerlijk is eerlijk, welke vrouw heeft tijdens dit EK niet gedroomd van voetbalvrouwencarrière (hallo creditcard)? De grote vraag is alleen hoe?
Spoiler: het leven van een voetbalvrouw gaat niet over rozen.

Voetbalvrouwen

1. Hoe jonger hoe beter
Hoe jonger je de voetbalspelers strikt des te groter de kans dat het een blijvertje is. Waarom? Voetballers (uitzonderingen daargelaten) gaan nou eenmaal niet zo vaak in de lampen hangen en vinden het wel best als ze een leuk mokkeltje hebben gescoord. Hoe je die scoort? Ga kijken naar de trainingen, maak een praatje en wissel nummers uit. Niet dat je er uitblinkt omdat je aandacht geeft - de dm's van die jongens stromen dagelijks vol - maar dat wint toch niet van 'echie'.
Interesse? Deze EK-spelers zijn nog vrijgezel:
Memphis Depay (SMELT)
Jurriën Timber (Cute!)
Owen Wijndal (Man, man, man - wat een man)2. Niet té hoge eisen
Iedereen wil een Daley Blind of Memphis Depay tussen de lakens, maar vergeet niet wat je werkelijke doel is: onbeperkt designer items kopen. Dus gaat Depay niet in op je geknipper langs de lijn, kijk dan even verder. Misschien zit er nog een leukerd 'De Graafschap' voor je bij?3. Niet-honkvastWanneer je eenmaal een speler hebt gestrikt moet jeall in. Je baan opgeven, vrienden achterlaten, binnen drie jaar in vier landen de wereld rond voor zijn carrière en zonder al teveel gemopper verhuisdozen in- en uitpakken? Tja, dat hoort er nou eenmaal bij. Maar je krijgt er zoveel (Gucci's) voor terug. 4. Werken (of doen alsof)
Of het nou een 'echte' baan, vrijwilligerswerk of het opvoeden van vier kinderen met achtdubbele voornamen is - het maakt niet uit wát je doet, als je maar iets doet. Goede acties 5. Verzorging
Geen model, presentatrice of actrice? Het draagt misschien niet helemaal bij aan je kansen, maarrrr met goede verzorging kom je al een heel eind. Voetballers houden nou eenmaal van een armcandy. Dus zorg je dat je gepaald (op hakken), geföhnd, gemak-upt, gelakt en glimlachend langs de lijn staat als je versierplannen hebt.