Wat als je seksfantasieën uit de hand lopen?

giphy
Het blijft een feit dat er op onze mooie wereld een heleboel rare personen rondlopen. En deze rare gekkies hebben soms ook hele rare fetishes. Een fetish, weet je wel. Zo'n ding/handeling/wat dan ook, waar bepaalde personen ontzettend geil van worden, terwijl de rest van de wereld er van walgt. Of zich simpelweg afvraagtwhat the fucker mis is met dat geile boefje.
Sommige mensen hebben dan ook van die fetishes die compleet uit de hand zijn gelopen. Van mensen die bijna stikken tot huilende vriendinnen.

1. Bondage gone wrong

Deze fetish is zo gek of onbekend nog niet. Heel veel mensen vinden het geil om even lekker vastgeknoopt worden aan hun bed. Dit levert dan ook véél leuke verhalen op.
Lena (24) - Het leek mij echt ontzettend leuk om vastgebonden te worden aan mijn bed. Leek. Totdat mijn vriend het deed en ik me plotseling besefte dat ik ontzettende claustrofobie heb. Maar echt, érg. Ik begon te schreeuwen en mijn vriend rende eerst de slaapkamer uit omdat hij zo erg geschrokken was. Gelukkig kwam hij me daarna wel losmaken en heeft hij me geknuffeld tot ik niet meer aan het hyperventileren was. Nooit meer.
giphy

2. Beste vriend + mijn vriendin = een no-go

Joost (30) - Het leek mij vooraf echt heel geil om mijn vriendin te laten neuken door mijn beste vriend. Het leek me zo leuk, dat toen ik wist dat we het 's avonds gingen doen, ik de hele dag zenuwachtig was. Mijn beste vriend was hier lichtelijk sceptisch over, mijn vriendin leek het wel wat. Goed, ik had mijn vriend overgehaald om het te doen, en uiteindelijk was het moment daar.
Ze begonnen en ik zag meteen al dat die vriend van mij super awkward deed. Het was achteraf het meest vreselijke wat ik ooit heb gezien. Een soort pornofilm, maar dan echt heel heel heel heel heel slecht. Mijn vriendin vond het ook echt niet leuk, eens en nooit meer. Die vriend heb ik daarna niet meer echt gesproken.
giphy

3. Ik kwam in haar oog..

Jimmy (23) - Het leek me wel wat om een keertje over het gezicht van een meisje klaar te komen. Niet alle meisjes vinden dit even leuk, maar ik had eindelijk een meisje gevonden die het wel wat vond hebben. Eindelijk was het zover, maar toen werd ik zo opgewonden dat ik helemaal vergat te richten. Ik kwam precies in haar oog, en haar dat was daarna denk ik wel zo’n twee weken heel erg ontstoken. We hebben dat daarna nooit meer gedaan.
giphy

4. Ik heb mijn verloofde verstikt

Martijn (29) - Nee, ze is niet dood. Ze was alleen even buiten bewustzijn. Mijn verloofde vond het wel geil om een beetje gechoked te worden. Totdat ik dat zo hard deed dat ze bewusteloos raakte.
Het erge is dat het zeker wel een minuut duurde voordat ik het door had, ik dacht namelijk eerst dat ze een grapje maakte. Gelukkig kwam ze snel daarna weer bij. Oeps…
giphy

5. Mijn vriendin moest dus huilen

Dave (23) - Ik vertelde mijn vriendin dat ik er van houd om mijzelf aan te kleden als vrouw, eigenlijk een soort travestie. Mijn vriendin begon tegen me te schreeuwen en begon daarna heel erg te huilen. Toen ze uitgehuild was vroeg ze of zij mijn piemel eraf moest hakken. Wat? Nee thanks!
giphy

6. Kauwgom en seks is geen goeie combo

Roy (20) - Dit is echt zo'n fetish fetish. Ik heb namelijk een fetish voor meisjes die bellen blazen met kauwgom. Ook houd ik, zoals iedere man, van een goeie pijpbeurt. Daarom leek het me een ontzettend geil om deze te combineren. Nou, ik kan je vertellen: DOE DIT NIET. Een meid blies een bel, en deze ging kapot. Bovenop mijn jongeheer.
Ik dacht heel even dat ik voor altijd met een plakkerige roze pik moest rondlopen.
giphy

7. Seks voor de spiegel

Michelle (27) - Het leek mijn vriend heel leuk om seks te hebben voor de spiegel. Hij wilde dat ik kon zien hoe hij mij domineerde. Dat is dus ook wat hij deed, hij gooide mij voor de spiegel. Ik schrok me dood. Zie ik er zó uit tijdens de seks? Uhm, nee nooit meer. Wij zijn niet sexy. Ik herhaal. Niet. Sexy.
giphy