Ben jij klaar voor een 'hitsige herfst'? Doe de test

header blog hitsige herfst
Geflirt in de club, zoenen met een wildvreemde en een horde aan ‘walk of shames’: met 'de Summer of Love' in het vooruitzicht had Nederland grootse verwachtingen. Maar hoe vaak hebben we daadwerkelijk vuurwerk tussen de lakens gehad?
En vinden we dat genoeg? Of hopen we dat de 'Hitsige Herfst' meer teweeg brengt?

Hitsige Herfst

Tja, je kan er lang of kort over lullen, maar de 'Summer of Love' - die iets weg moest hebben van roaring twenties - heeft niet uitgepakt zoals we wilden. Zo hebben we niet kunnen genieten van eindeloze lebbersessies met een wildvreemde op een feestje en hebben we ook geen vluchtige klamme seks gehad in een tentje op Lowlands.
Eindstand: vrijgezel Nederland - geile donders daargelaten - zit met bergen aan pandapunten, een doodvermoeid polsje of een verslonden seksspeeltje ( hier koop je verse speeltjes voor mannen/vrouwen/koppels en singles
) thuis op de bank. Zuur, maar hoe is de status bij 'voorzien' Nederland eigenlijk? Zijn zij tevreden met hun seksuele escapades en hoe eerlijk zijn zij tegen hun bedpartners als het aankomt op hun seksuele fantasieën?
Om erachter te komen hoe tevreden de Nederlander is met zijn of haar seksleven, voert RUMAG in samenwerking met EasyToys een onderzoek uit om te kijken of er eigenlijk wel punten zijn gepakt tijdens de (korte) ‘Summer of Love’ of dat de pijlen worden gericht op de ‘Hitsige Herfst’. Hoe tevreden ben jíj eigenlijk? Ben jij helemaal content of is er nog wat werk aan de winkel? Doe mee en ontvang een kortingscode van EasyToys van wel 15%!