Zo laat jouw partner, buurman of kerstman jou wél klaarkomen

Is de seks bloedje geil, maar wil klaarkomen niet lukken? Dat is kut, maar geen paniek. Ruim de helft van de vrouwen komt moeilijk klaar! Maar met deze tips bereik jij wel die (kerst)piek.We wish you a merry cum-mus.

Ladies first

First things first:
als een man eenmaal zijn zaakje heeft geloosd, gaat hij samen met zijn pielemuis in de chillmodus. Zorg er dus voor dat hij jou eerst laat knallen. Maar misschien nog wel belangrijker: NEEM DE TIJD.
Tip 1: dit cadeautje
voor onder de boom, gaat jou daar absoluut mee helpen.
Tip 2: gulle gever? Overweeg dan deze adventskalender en ga deze kerst met elkaar op ontdekkingsreis.

Hoogtepunt

Vraag bij veel vrouwen blijft: hoe zorg je ervoor dat je kerstman je naar een hoogtepunt brengt? Want heel eerlijk dames, we hebben het vaak genoeg mannen meegemaakt die hopeloos op zoek zijn naar de clitoris.... Can’t blame them
, ze hebben zelf geen poes, dus de ontdekkingsreis duurt nou eenmaal wat langer. En daarnaast weten veel vrouwen zélf niet eens hoe hun poes eruit ziet en werkt. Tja, hoe kunnen we dan van een man verwachten dat hij wel weet wat ze daar beneden moeten doen.... Het is daarom belangrijk dat jij eerst die ontdekkingsreis maakt. Schenk bijvoorbeeld een glühwein voor jezelf in, zet Mariah Carey op en ontdek je eigen lichaam. Want pas wanneer jij weet hoe je poes werkt, kan je iemand anders sturen. Geloof ons, oefening baart kunst.

Hoe werkt dat clitje?

Misschien is het in het begin nog wat onwennig, maar je kan eigenlijk niks fout doen. Laat hem beginnen met strelen rondom de poes, denk bijvoorbeeld aan je buik en bovenbenen. Zorg vervolgens dat hij zijn vingers nat maakt voor het versoepelen van de aanraking met een goeie dot van deze glijmiddel. Kijk uit voor slipgevaar. Ga ook niet meteen op de clit af boys. Een directe aanraking kan té heftig zijn. Zodra jij je goed genoeg voelt stuur je hem door naar de place to be , oftewel the clit.
Extra tip: vraag is of je bedpartner cirkelbewegingen maakt of lichte kopjes geeft. Penetratie met een vinger of dit speeltje
op een zachte stand tussendoor kan jou nog dichterbij jouw spetterende hoogtepunt brengen.

Take it slow baby

De motor moet even opgewarmd worden. Het is dus níet de bedoeling dat hij als een jekko (tering snel) op je poes duikt. Klaarkomen duurt nou eenmaal wat langer bij vrouwen dan bij mannen en dus mag hij hier best meer aandacht besteden. Het hoeft geen uren te duren, maar trek er gerust 10 minuten voor uit.

Likken als Lassie

We mogen de tong natuurlijk niet vergeten. Voor alle mannen die roepen dat ze likken als Lassie: pak pen en papier en maak aantekeningen. Waar ook hier geldt: duik niet meteen op die clit. Laat je partner dus beginnen met het kussen van je liezen, bouw dat op naar strelingen met de tong. Het vocht van de tong laat de boel heerlijk soepel lopen. En daarbij is de tong lekker buigzaam en kan het alle kanten op werken.

13 lekkere plekjes

Wist je trouwens dat een vrouw 13 verschillende erogene zones heeft? Je kan dus op meerdere plekken gestimuleerd worden in plaats van alleen je clit. Test deze plekjes en ontdek samen waar jij geil van wordt.
Gezicht: wangen
Mond: zoenen
Oren: sabbelen
Hals: likken en zoenen
Haar: strelen of trekken (als je kinky bent)
Schouders: strelen
Armen: strelen
Benen: zoenen
Buik: zoenen
Rug: masseren (bijvoorbeeld met deze massageolie
)
Tepels: zuigen (kreng)
Dijen: zoenen
Vagina: likken en strelen
En dan is er nog iets.. Vrouwen kunnen in tegenstelling tot mannen meerdere keren klaarkomen. Heb je dus eenmaal de smaak te pakken kun je los gaan.

Extra scoren

Het kan zijn dat het na al deze tips nog steeds niet lukt. Struin dan EasyToys af naar het ideale seksspeeltje. Kies voor een klein maar krachtig seksspeeltje
zoals deze, om net dat extra steuntje in de rug te krijgen.