Amy Rose vertelt eindelijk de waarheid over verloving en zwangerschap

schermafbeelding 2024 03 06 om 103026
Na het einde van het programma Winter Vol Liefde ontstonden er allerlei roddels over Amy Rose. Volgens Story waren de dorpsgenoten van Amy Rose ervan overtuigd dat ze zwanger was. Bovendien voedde ze zelf geruchten over een verloving door mysterieuze foto's met een ring op haar Instagram te plaatsen.

Amy Rose over verloving en zwangerschap

In een interview met Grazia maakt Amy Rose een einde aan alle speculaties. Ze onthult dat er geen baby op komst is en dat Saul haar nog niet ten huwelijk heeft gevraagd. "Als dat zo was geweest, zou ik een mooie verlovingsring dragen. De ring die ik nu draag, was van mijn oma, die er helaas niet meer is. Ik plaatste deze voor de grap op Instagram tijdens de feestdagen, alsof ik verloofd was. Ik dacht dat mensen mijn humor zouden begrijpen, maar het was blijkbaar te uitdagend."

Speculaties zwangerschap Amy Rose

De speculaties over een zwangerschap raakten Amy Rose diep. "Ik vond het erg heftig. Ik begrijp dat we allemaal roddels leuk vinden om te lezen, maar vaak komt de informatie niet van de bron zelf. Het verbaast me dat mensen zo snel dit soort verhalen verspreiden, omdat het ook gevoelig kan liggen voor iemand. Het zou geweldig zijn als we in de toekomst een kindje krijgen, als dat ons gegund is. Dan zou onze droom compleet zijn," besluit Amy Rose.

Amy Rose en Saul

Amy Rose en Saul waren een opvallend koppel in Winter Vol Liefde. Hun romance trok de aandacht van kijkers, die speculeerden over een mogelijke verloving en zwangerschap. Amy Rose zorgde voor opschudding door mysterieuze Instagram-foto's met een ring te delen, maar onthulde later dat er geen verloving was. Ze sprak ook duidelijk tegen de geruchten over haar zwangerschap. Ondanks deze roddels bleven Amy Rose en Saul dicht bij elkaar en genoten ze van hun tijd samen in het programma. Hun liefdesverhaal zorgde voor een extra dosis drama en romantiek in Winter Vol Liefde.