Anna Nooshin is niet meer vrijgezel: ‘’Ik wil het graag privé houden’’

schermafbeelding 2023 08 11 om 122545
Anna Nooshin , de bekende presentatrice, is opnieuw verliefd en gelukkig in haar liefdesleven. Ze heeft recentelijk een aantal persoonlijke onthullingen gedaan in een interview met Robbert Rodenburg in zijn show Open Casa. In tegenstelling tot haar vorige relaties, wil Anna dit keer haar romantiek uit de schijnwerpers houden.

Stralende Anna Nooshin

Anna reisde samen met Jaimie Vaes en Estelle Cruijff af naar het zonnige Italië om als gast deel te nemen aan Robbert's programma. Tijdens hun gesprek merkte Robbert op dat Anna van de drie vrouwen op dat moment het stralendst en gelukkigst leek in haar liefdesleven. Met een glimlach en een twinkeling in haar ogen bevestigde Anna dit gevoel. Ze gaf toe dat ze zich momenteel op een prachtige plek in haar leven bevindt en hoopt dat dit gevoel van liefde en geluk haar altijd zal bijblijven.

Privé

Hoewel Anna straalde van geluk, koos ze ervoor om de identiteit van haar nieuwe liefde geheim te houden. Wat ze wel wilde delen, was haar gevoel van tevredenheid over de balans die ze momenteel in haar relatie heeft. Anna benadrukte het belang van het behouden van je eigen identiteit, elkaar de nodige vrijheid geven en regelmatige communicatie. Ze gaf toe dat open communicatie iets was wat ze in het verleden moest leren, maar nu ziet ze het als een essentieel onderdeel van haar geluk.

Vorige relaties van Anna Nooshin

In het verleden heeft Anna haar relaties altijd in de openbaarheid gebracht. Ze had een vierjarige relatie met Nassim Zeta, met wie ze zelfs verloofd was. Daarvoor was ze dertien jaar samen met Danny Roumimper. Hoewel beide relaties uiteindelijk eindigden, kijkt Anna met warmte en liefde terug op deze periodes in haar leven. Na haar breuk met Nassim besloot ze echter dat ze haar liefdesleven in de toekomst privé wilde houden. Ze voelde dat het belangrijk was om haar eigen tempo te volgen en niet elke verandering in haar leven aan de wereld aan te kondigen. Anna benadrukt dat deze keuze haar innerlijke rust heeft gebracht en zeer goed voor haar heeft gewerkt. Ze draagt nog steeds liefde voor iedereen met wie ze in het verleden is geweest.

↡ Bekijk hier de video ↡