Cast van B&B Vol Liefde wordt geïmiteerd door Iris Rulkens

schermafbeelding 2020 05 14 om 115149
Iris Rulkens is bekend van vel imitaties die ze doet van bekende Nederlanders. Ze zijn vaak zo accuraat dat het creapy is. De start van het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is voor haar een reden om nieuwe typetjes te imiteren.

B&B Vol Liefde

Het is eindelijk zover! Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is van start gegaan, en het is weer fantastisch! Direct vanaf de eerste aflevering werden de kijkers meegenomen op een betoverende reis vol spiritualiteit. Iris Rulkens imiteert Claudia en Anne en Zoë en Joy. Geweldig!

Spiruwaliteit

De charismatische Iris opent de video met een opmerking die meteen de toon zet: "Het is weer fantastisch!" En inderdaad, het thema van de dag is duidelijk: spiritualiteit. Toen Claudia de term "Spiruwaliteit" ontwikkelde, legde ze uit dat het iets groots is, iets dat je diep vanbinnen voelt en omarmt. Dit imiteert de blondine dan ook enorm goed. Maar dat is nog niet alles, want de kennis van imitatie-koningin, Iris Rulkens, verrast ons met hilarische imitaties van Anne, Zoë en Joy uit B&B Vol Liefde. De herkenning van de personages uit het vorige seizoen voegen een extra vleugje magie toe aan de aflevering. Het is gewoonweg geweldig om te zien hoe zij in de huid kruipen van deze bekende gezichten en dat vinden haar volgers ook.

Reacties

De reacties op de video zijn overweldigend. Lachpoppetjes, likes en reacties stromen binnen, en zelfs B&B-eigenaar Walter zelf laat zich horen. De fans en volgers zijn in hun nopjes: "Hahaha, geweldig, ik dacht al hoor ik dat nu goed?!! Spiruwaliteit’’, reageert een volger. Ook zagen mensen het al aan komen: ‘’Ik voelde aan m’n spiritualiteit dat dit zou komen’’. Ook lijkt het erop dat het hier niet bij blijft, aangezien Iris verklapt dat het een wekelijkse recap is. Wij zijn benieuwd naar de andere imitaties van de B&B Vol Liefde-kandidaten.

↡ Bekijk hier de video ↡