Dit is het laatste nieuws over Bridgerton seizoen 3

3 bridgerton 302 instream 053123rcr
Na maanden van ongeduldig wachten, kunnen fans van de populaire serie 'Bridgerton' zich verheugen op de komst van het derde seizoen. Het romantische drama, gebaseerd op de boeken van Julia Quinn, neemt ons opnieuw mee naar het betoverende Regency-tijdperk in Londen, waar de intriges van de high society tot leven komen.

Vertrouwde gezichten en nieuwe avonturen

Het nieuwe seizoen van Bridgerton wordt opgesplitst in twee reeksen van vier afleveringen. Deel 1 wordt verwacht op donderdag 16 mei, gevolgd door de première van deel 2 een maand later, op donderdag 13 juni. Veel van de geliefde personages keren terug, waaronder Nicola Coughlan als Penelope Featherington en Luke Newton als Colin Bridgerton.

Liefdesverhalen met onverwachte wendingen

In seizoen 3 ligt de focus op het liefdesleven van Colin Bridgerton en Penelope Featherington, waarbij de serie afwijkt van de originele boeken. Na een pijnlijke confrontatie en een daaropvolgende breuk met haar beste vriendin Eloise, besluit Penelope haar langgekoesterde gevoelens voor Colin achter zich te laten.
Terwijl Colin terugkeert van zijn reis met een nieuwe uitstraling, probeert hij het vertrouwen van Penelope terug te winnen. Samen gaan ze op zoek naar een geschikte echtgenoot voor Penelope, maar hun groeiende gevoelens voor elkaar brengen nieuwe uitdagingen met zich mee. Kan hun liefde bloeien te midden van de roddels en intriges van de high society?