Dit weten we over het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde

bb vol liefde 2023 1024x576 1
De populaire tv-show B&B Vol Liefde houdt veel kijkers aan de buis gekluisterd. Terwijl we nog midden in het seizoen 2023 zitten, zijn er al tekenen dat er gewerkt wordt aan het volgende seizoen. Als je droomt van een kans om deel uit te maken van de show in 2024, dan is dit je kans. Hier lees je alles over het nieuwe seizoen en hoe je je kunt aanmelden.

Wanneer begint B&B Vol Liefde 2024?

Voor de echte fans is het altijd moeilijk om te wachten op een nieuw seizoen van hun favoriete show. Hoewel de exacte startdatum van B&B Vol Liefde 2024 nog niet bekend is, zijn er hoge verwachtingen. Vorig jaar konden we eind december al genieten van de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen. Als we geluk hebben, volgen ze datzelfde schema voor 2024. Dus als je niet kunt wachten, kruis dan alvast 29 december aan in je agenda. Wie weet wordt je geduld dan beloond!
[code_snippet id=5 format]
b en b vol liefde de aftrap 2023 seizoen 3 debby joy bram en walter
[code_snippet id=6 format]

Oproep voor nieuwe deelnemers!

Het spannendste deel van elk nieuw seizoen is natuurlijk ontdekken wie de deelnemers zijn. Wie zullen dit jaar de eigenaren zijn van de B&B's, hotels of campings in het buitenland? Op dit moment is dat nog een groot mysterie. Maar misschien ben jij wel de volgende ster van de show! Als je eigenaar bent van een bed & breakfast, hotel, camping, of een andere soort gastenverblijf in het buitenland en je zoekt de liefde, dan is dit jouw kans. De makers van de show zijn namelijk op zoek naar nieuwe kandidaten.
[code_snippet id=7 format]
Wil je een kans maken om te schitteren in 'B&B Vol Liefde 2024'? Of ken je iemand die perfect zou zijn voor deze show? Twijfel dan niet en meld je aan. Het zou zomaar kunnen dat jij de volgende bent die in dit romantische avontuur duikt! In de tussentijd kunnen we alleen maar speculeren en hopen op een seizoen vol romantiek, avontuur en natuurlijk prachtige B&B's in het buitenland. Laat het aftellen naar het nieuwe seizoen maar beginnen!
[code_snippet id=8 format]

↡ Bekijk hier de video ↡