Zie hier een voorproefje van de deelnemers van Expeditie Robinson 2023

expeditie robinson 2023 art nicolette
Binnenkort begint Expeditie Robinson 2023 en de spanning groeit. Iedereen wil weten wanneer het nieuwe seizoen begint en welke verrassingen dit jaar op ons wachten. Gelukkig hebben ze op Instagram al een klein voorproefje vrijgegeven over de deelnemers van het nieuwe seizoen.

Expeditie Robinson 2023

Expeditie Robinson maakt zijn grootse comeback net na de zomervakantie. Zet de datum maar alvast in je agenda: zaterdag 2 september om 20:00 uur wordt de allereerste aflevering uitgezonden! En er is meer goed nieuws: de dag daarna, op zondag 3 september, kunnen we opnieuw genieten van een spannende aflevering. Na dit dubbelfeest in het openingsweekend wordt het programma elke zondagavond om 20:00 uur uitgezonden op RTL4.
[code_snippet id=5 format]
[code_snippet id=6 format]

Presentatie

Er is groot nieuws over de presentatie van het programma dit jaar. Art Rooijakkers treedt toe als medepresentator naast Nicolette Kluijver. Hoewel Art vorig jaar ook gepland stond als presentator, moest hij wegens stemproblemen vervangen worden door Rick Brandsteder. Met zijn uitgebreide ervaring, onder meer met 'Wie is de Mol?' en 'Expeditie Robinson: All Stars', is Art geen nieuwkomer in de realityshowwereld. Hij is duidelijk enthousiast en noemt "Expeditie Robinson" een icoon in de Nederlandse televisiewereld.
[code_snippet id=7 format]

Wie Zijn De Deelnemers van Expeditie Robinson 2023?

Het hart van de show zijn natuurlijk de deelnemers. Hoewel officiële aankondigingen meestal dicht bij de uitzenddatum liggen, waren er al eerder speculaties over wie we dit jaar op het eiland kunnen verwachten. Op Instaram wordt er een filmpje geplaatst waarin je wellicht de deelnemers van Expeditie Robinson kunt spotten. Eerdere geruchten en een comment van reality_fbi verklappen wel al wie er misschien het avontuur aan gaan. Volgens hen zullen we Jaimie Vaes, Iris Enthoven, Chelsea Weimar, Guido Spek, Eva Simons, Mark Baanders, Hassan Slaby, Floris Gobel, Roberta Pagnier, Maxim Froger, Jochem Otten, Willem Voogd, Roosmarijn Wind, Irene van de Laar, Iris van Lunenburg, Radmilo Soda, Krista Arriens, Ilse Paulis, Armand Rosbak en Frits Wester te zien in het nieuwe seizoen.
[code_snippet id=8 format]

↡ Bekijk hier de video ↡