Imke Roose van EOTB gaat voor natuurlijke look: zo ziet ze er nu uit!

schermafbeelding 2021 04 24 om 163627
Imke Roose, vooral bekend van haar rol in 'Ex On The Beach', heeft onlangs op Instagram een openhartig bericht gedeeld. Ze vertelt daarin over haar ervaringen na het realityprogramma, waaronder haar beslissing om een jaar geleden al haar cosmetische ingrepen te laten verwijderen.

Imke Roose na Ex on the Beach

Na haar deelname aan 'Ex On The Beach' belandde Imke in een ware emotionele achtbaan. Ze beschrijft deze tijd als 'een ongekende wereld' en geeft toe dat ze destijds een erg wisselende periode meemaakte. Haar keuze om aan Ex on the Beach mee te doen was impulsief. Ze zegt dat ze behoefte had aan verandering en avontuur. Terug thuis realiseerde ze zich dat deze ervaringen haar verlangen naar aandacht had versterkt. Zelfs op het gebied van cosmetische ingrepen. "Ook op vlak van fillers en botox deed ik alles voor aandacht. Negatieve aandacht is ook aandacht, dacht ik toen," schrijft Imke.

Persoonlijke groei

Een jaar geleden nam Imke een belangrijke beslissing: ze liet al haar cosmetische behandelingen ongedaan maken. "Bye bye, dikke lippen en opgespoten face," verklaart ze. Deze stap markeerde een keerpunt in haar leven, waarbij ze terugkeerde naar haar authentieke zelf. Tegenwoordig gaat ze nog steeds naar de kliniek, maar veel bedachtzamer. Ze overweegt elke ingreep grondig en betrekt haar familie bij deze beslissingen.
Met haar bericht wil Imke bewustwording creëren onder haar volgers over de risico's van cosmetische ingrepen. Ze benadrukt dat dergelijke behandelingen fout kunnen gaan en dat er niet altijd een weg terug is. Haar doel is om anderen te inspireren om weloverwogen keuzes te maken en de waarde van natuurlijke schoonheid te erkennen.