Leslie Keijzer bekent: ''Ik zit aan de antidepressiva''

schermafbeelding 2024 03 29 om 170211
Leslie Keijzer, bekend van haar deelname aan 'Echte Gooische Moeders', heeft haar Instagram-volgers verrast met een zeer openhartige bekentenis. In een emotioneel bericht deelde ze haar ervaring met het gebruik van antidepressiva, waarbij ze haar worsteling met mentale gezondheid niet langer verborgen houdt.

Leslie Keijzer over antidepressiva 

Na jarenlang te hebben gevochten tegen depressie en angst, heeft Leslie uiteindelijk de moeilijke beslissing genomen om antidepressiva te gaan gebruiken. Ondanks haar aanvankelijke aarzeling en het uitproberen van diverse therapieën, zag ze het gebruik van medicatie als haar laatste strohalm om uit de duisternis te komen.

Impact 

Sinds ze is begonnen met het innemen van antidepressiva, heeft Leslie opmerkelijke verbeteringen opgemerkt in haar algehele welzijn. Ze beschrijft de impact als levensveranderend en benadrukt dat het haar persoonlijke redding is geweest. Bovendien kondigt ze aan dat ze haar reis binnenkort zal delen in de vorm van een boek, in de hoop anderen te inspireren om openlijk te praten over hun eigen mentale gezondheid.

Hoop en steun

Hoewel Leslie erkent dat haar ervaring met antidepressiva uniek is en niet voor iedereen geschikt zal zijn, wil ze haar verhaal delen om anderen aan te moedigen open te zijn over hun eigen mentale gezondheid. Haar bericht draagt ​​een boodschap van hoop en steun voor degenen die worstelen met vergelijkbare uitdagingen, en benadrukt het belang van het zoeken naar de juiste behandeling die past bij individuele behoeften.