Mart Hoogkamer doorbreekt stilte op social media

schermafbeelding 2023 07 28 om 121757
Mart Hoogkamer is al een tijdje niet meer te bekennen op sociale media. Het laatste nieuws dat we van hem hoorde, dat zijn comeback nog iets wordt opgeschoven. Nu laat hij na lange tijd weten dat hij terugkomt.

Mart Hoogkamer social media

Na bijna twee maanden radiostilte, meldt de getalenteerde zanger Mart Hoogkamer zich weer op sociale media! Het lijkt erop dat het herstel van de artiest goed verloopt. Met een stralende selfie in de auto laat hij zijn fans zien dat hij zich beter voelt. "Bedankt voor jullie geduld en steun. Ik kom terug!" Het enthousiasme van zijn fans is onmiskenbaar. De reacties stromen binnen met bemoedigende woorden en vreugde over zijn terugkeer. Eén fan uit bijvoorbeeld: "Zo blij dat je weer terug bent. Het was het wachten waard!"

Later dan verwacht

Mart's comeback stond eigenlijk eerder gepland, maar helaas moest dit worden uitgesteld. Zijn management bevestigde onlangs tegenover Shownieuws dat de zanger nog wat extra tijd nodig heeft. Zet 12 augustus maar in je agenda, want dit zal de datum worden van de comeback van Mart.

Gas terug

Eerder werd bekend dat de 25-jarige Mart, op advies van zijn arts, wat gas terug moest nemen. Mart vertelde dat hij over zijn grenzen was gegaan en dat hij nu op zoek is naar een nieuwe balans tussen zijn muzikale passie en zijn energieniveau. Ondanks dat hij door zijn gezondheid zijn geplande deelname aan het nieuwe seizoen van 'Beste Zangers' moest afzeggen, is Mart nu klaar om weer terug te keren naar de muziekwereld!

↡ Bekijk hier de video ↡