Peter Gillis uit bed gehaald door vreselijk nieuws

4443808
In de nacht van vrijdag werd Peter Gillis, de eigenaar van recreatiepark Prinsenmeer in Ommel, geconfronteerd met een verwoestende brand op zijn park. Dit park moest eerder gesloten worden. Zowel het chalet van Peter als andere huisjes werden beschadigd. De politie onderzoekt de mogelijkheid van brandstichting.

Brand recreatiepark

De brand, die massaal door de brandweer werd bestreden, resulteerde in de complete vernietiging van een chalet op het recreatiepark. Twee andere huisjes raakten eveneens beschadigd, terwijl een busje en een auto ook door de vlammen werden aangetast. Hoewel Peter zelf niet ter plaatse was toen het incident plaatsvond, prijst hij de inspanningen van de brandweer om verdere schade te voorkomen.
Bekijk de beelden hieronder:

Terugkerende problemen Peter Gillis

Dit is niet de eerste keer dat recreatiepark Prinsenmeer in het nieuws komt. In december werd de exploitatievergunning van Peter Gillis voor Prinsenmeer ingetrokken, waardoor alle gasten het park onmiddellijk moesten verlaten. De gemeente vreesde dat de vergunning werd misbruikt voor criminele activiteiten. Onlangs vond er een bezwarenbijeenkomst plaats over deze intrekking, waarbij veertig mensen getroffen werden door de beslissing. Er is nog geen definitief besluit genomen naar aanleiding van deze zitting.