Tamara Elbaz en Maria Tailor te gast bij Sophie Hilbrand na heftige uitspraken

fawry maria tamara
In de spraakmakende podcast "GeenFilter" gaan Tamara Elbaz, Maria Tailor en Farja Farvardin (bekend als Fawry not Sawry) ongefilterd in gesprek over diverse onderwerpen. Recentelijk trok een opmerking van Tamara over het uiterlijk van Sophie Hilbrand de aandacht. Dit leidde tot een uitnodiging van Sophie voor een openhartig gesprek in haar eigen talkshow.

Uitspraken in podcast over Sophie Hilbrand 

In een recente aflevering van GeenFilter uitte Tamara haar ongezouten mening over het uiterlijk van Sophie Hilbrand, wat de gemoederen deed oplaaien. Zo zei ze dat Sophie eruit ziet alsof ze 20 jaar geleden is gestorven. Als reactie nodigde Sophie de dames uit om het vrouwelijke schoonheidsideaal te bespreken in haar talkshow, Sophie & Jeroen.

Discussie over schoonheidsideaal

Bij Sophie & Jeroen gingen Tamara en Maria in op het onderwerp schoonheidsideaal. Sophie verwelkomde hen aan tafel voor een openhartige gesprek. Tamara erkende de mogelijk kwetsende aard van haar opmerkingen, terwijl Maria reflecteerde op de grenzen van humor en respect in hun content.
Voorafgaand aan de publicatie van de omstreden podcast hadden de makers bedenkingen over de inhoud. Na de commotie betuigden Tamara en Maria spijt over de impact van hun woorden. Ze erkenden dat humor niet altijd ten koste mag gaan van respect.