Opnames nieuw seizoen De Verhulstjes begint en dit is wat we kunnen verwachten!

schermafbeelding 2024 04 14 om 131509
Gert Verhulst heeft recentelijk enthousiast aangekondigd dat er een nieuw seizoen van De Verhulstjes op komst is. De populaire serie, die al vijf seizoenen lang het leven van de Verhulst-familie volgt, belooft opnieuw veel kijkplezier voor de fans.

Drukke zomer voor Gert Verhulst

In een interview met RTL Boulevard gaf Gert Verhulst een inkijkje in zijn drukke zomerplannen. Naast de start van het nieuwe seizoen van De Verhulstjes staat er nog veel meer op de agenda. Zo zal Gert samen met zijn goede vriend James Cooke en voormalig K3-lid Karen Damen vanaf 21 juli te zien zijn in het Plopsaland-theater met een grootschalige revue. Het belooft dus een veelzijdige en boeiende zomer te worden voor de veelzijdige entertainer.

Vijf seizoenen De Verhulstjes

De Verhulstjes heeft al vijf seizoenen lang het publiek geboeid met de familieavonturen van Gert Verhulst, zijn vrouw Ellen en hun kinderen Viktor en Marie. Van glamoureuze vakanties tot alledaagse gezinsmomenten, de serie biedt een kijkje in het leven van een bekende familie met een hartverwarmende mix van humor, liefde en menselijkheid. Met het nieuwe seizoen in het vooruitzicht kunnen fans zich opnieuw verheugen op meer boeiende verhalen en onvergetelijke momenten.