Urk!-ster Greetje toont enorme metamorphose

editorial landscape
Greetje Hakvoort, bekend uit de realityserie Urk!, heeft een grote metamorfose ondergaan. Ze toont op Social media trots haar oude jeansshort, die duidelijk vele maten te groot is.

Foto's

"Kast opruimen en items van twee jaar geleden tegenkomen. Oh my…”, schrijft Greetje bij de foto. Daarop zien we hoe ze een short vasthoudt waar ze wel bijna twee keer in lijkt te passen. Daarna wordt er nog even wat vergelijkingsmateriaal geplaatst."Toch aardig verschil!", volgens Greetje zelf.

Zwaar jaar

Greetje heeft een zwaar jaar achter de rug. Vorig jaar vertelde haar man Jan dat hij wilde scheiden en momenteel is ze dit nog steeds aan het verwerken. Op Instagram kreeg ze onlangs de vraag hoe het nu met haar gaat."Accepteer dat het een rouwproces is”, antwoordde Greetje."En dat geldt voor beide partijen, wat de reden of oorzaak ook is. Je sluit een hele periode af. En rouw is persoonlijk en doet iedereen op zijn eigen manier.” De realityster bekijkt het dag voor dag."En de mening van anderen over hoe en wat je moet doen is soms handig, maar volg echt je eigen gevoel.”

Nieuwe liefde

Heel even dacht Greetje dat ze opnieuw de liefde had gevonden, in haar verzekeringsman. Toen ze schade aan haar huis had en er een schade-expert kwam, was het liefde op het eerste gezicht. Toch liet de Urkse enkele weken daarna alweer weten single te zijn: "Ik ben heel erg verliefd geweest en hij op mij. Daar is niets aan gelogen. Je mag ook weten dat ik enorm liefdesverdriet heb. Dit zit me echt niet in de koude kleren. Ik had kriebels in mijn buik. Dat is misschien wel waarom het zo pijnlijk is." Na de pijnlijke scheiding voelde Greetje zich eindelijk weer blij."Het afgelopen halfjaar had ik een gevoel dat ik lang niet heb gehad. Net als vroeger, kriebels. Dat is nu overgegaan in neerslachtigheid. Het is belangrijk dat ik mezelf herpak." Ze ziet er op haar metamorphose- foto in ieder geval stralend uit.