Kijkers gieren om 'houtkacheltokkies' in Mr. Frank Visser

editorial landscape
We zien bij televisieprogramma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak heel wat aparte situaties voorbijkomen, en ook deze week is het weer prijs. We zien twee buren die elkaar wel de kop in kunnen slaan omdat ze aan één kant regelmatig graag een enorm oer-vuur stoken in een roestige tuinhaard. Dit wordt vergezeld van de zoete tonen uit een enorme boombox.

Festivalsfeer

Mariëlle en Michiel uit Wijchen zijn de trotse bezitters van een weelderige achtertuin vol zelfgekweekte subtropische planten en bomen. Echt een paradijsje zou je denken, dus. Not. De buren houden er over de schutting namelijk graag de festivalsfeer in, inclusief keiharde muziek en rookwolken.

Houtkacheltokkies

Kijkers gaan op Twitter/X los bij het zien van de beelden. "Zit je dan in je troosteloze betegelde tuin, met een tuinset van de Action en dito luidspeaker van die winkel je buren te pesten", aldus een kijker. Iemand anders schrijft: "Houtkacheltokkies met #MrFrankVisser Onder het genot van een schaamteloze boombox een parodie op de walking dead."  En volgens een ander:"Muziek en houtkachel in de achtertuin is sowieso asociaal."Toch is er ook een enkeling die wél aan de kant staat van de kabaalmakers. Zo schrijft er iemand dat ze madame, die last heeft van de geluidsoverlast en rookwolken, maar vinden overdrijven. 

Hieronder een aantal reacties: 

Bekijk hier het fragment: