Vandaag Inside op de schop? 'Binnenkort vervanger'

vandaag inside salaris 640f2383c5620
Televisieprogramma Vandaag Inside wordt wekelijks enorm vaak bekeken, maar toch blijkt het voortbestaan van het programma redelijk onzeker. Zender SBS is zich er blijkbaar al op aan het voorbereiden dat de show wel eens gecanceld zou kunnen worden.

Buitensporige opmerkingen

Tafelheren Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen zorgen regelmatig voor heel wat ophef in de studio en ook hierbuiten maken de heren vaak de tongen los door alle buitensporige opmerkingen. De kans is aanwezig dat de volgende rel zó groot is dat Vandaag Inside niet meer terugkeert. Volgens mediakenners houdt Talpa er daarom ook al rekening mee dat VI over een tijdje voor eeuwig afzwaait.

Moderne wereld

Volgens Angela de Jong moet het drietal het wel héél erg bont maken voordat Talpa zelf de stekker uit hun populaire programma trekt. We zijn inmiddels al heel wat gewend van de grijze koppen, en tot nu toe is dat ook nog nooit een reden geweest om definitief een punt achter VI te zetten."Talpa heeft zo’n succes in handen met Vandaag Inside. Er is hen ook veel aan gelegen om ermee door te gaan.” Vooral Johan Derksen is berucht om zijn ongezouten mening over de moderne wereld, maar soms kun je simpelweg niet vechten tegen de tijd. Volgens Angela: “Ik denk dat Johan in 2035 nog steeds op tv is. Zolang hun gezondheid het toestaat zie ik ze niet stoppen.”

'Opvolger staat klaar'

Wie wél denkt dat Vandaag Inside binnenkort plaats moet gaan maken voor een frisser, meer bijdetijds programma, is Mediajournalist Ron Vergouwen. Hij laat weten: “Hélène Hendriks wordt enorm op het schild gehesen met De Oranjezomer en De Oranjezondag. Dat doen ze natuurlijk wel slim. Hélène is net zo geliefd als Genee, echt one of the guys. Zij past ook prima binnen dat sfeertje. In feite heeft SBS de opvolger al klaarstaan. Wilfred, René en Johan hebben wel eens gezegd: als één van ons stopt, dan stoppen we allemaal, maar ik moet dat nog maar zien.”