11 redenen waarom je echt weer reisjes moet maken

header blog reisjes
Grote kans dat je pre-corona wel drie keer per jaar een reisje maakte en dat je het afgelopen jaar niet verder bent gekomen dan een weekendje Maastricht. Nog nooit eerder verlangde we zo erg naar vakantie als nu.Wat mis jij het meest aan vakantie?

Reisjes

 1. Er liggen nog minstens 15 nieuwe zomeroutfitjes te wachten in je kast voor leuke reisjes.
 2. Je benen geven inmiddels licht.. Je hebt Vitamine D nodig en een (hier lees je daar meer over) is de perfecte plek om bij te bruinen.
 3. De behoefte om nieuwe mensen te leren kennen heeft zijn piek bereikt en dat kan toch altijd het beste tijdens een reis.
 4. Happy Hour. Niets gaat boven cocktails op het strand.
 5. Je hebt inmiddels zoveel Spaanse series gezien de afgelopen maanden, dat je bijna vloeiend Spaans kan. Nu wil je op vakantie naar Spanje en Spaans praten ook.
 6. Je hebt ongelofelijk veel zin om bloedordinair op een podium te dansen en dat doe je toch liever in een foute Spaanse club dan ergens in Nederland.
 7. Zonsondergangen zijn op het strand of in de bergen net even een stukje mooier. En je Instagram-feed kan wel wat nieuwe vakantiefoto's gebruiken.
 8. Hotelbedden! Niets lekkerder dan een vers, schoon en zacht hotelbedje.
 9. Over hotelbedden gesproken, wat dacht je van een hotelontbijt? Of roomservice!
 10. Zonlicht! Inmiddels mis je zelfs die irritante zweetsnor en zweetboobies.
 11. Luxe! Na bijna een jaar in lockdown en alles zelf in huis doen is het gewoon lekker om even ergens in een hotel, appartement verwend te worden. Terrasje hier, wijntje daar en elke avond uiteten! Ohh we kunnen niet wachten.