Om deze 8 redenen wil iedere vrouw voor één dag een man zijn

man
We geven het niet graag toe, maar man zijn is zo gek nog niet. Want eerlijk is eerlijk, wie is er niet nieuwsgierig naar alles wat met een piemel te maken heeft? HIeronder lees je acht jaloersmakende voorbeelden.

Helikopteren

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen. Elke vrouw zou wel eens willen helikopteren. Voor alle bejaarden onder ons die niet weten wat dat is. Helikopteren houdt in dat je het mannelijke slurfje ronddraait als de wieken van een helikopter en dan heel hard 'BROEM BROEM BROEM' roept. Of wil je ontkennen dat het niet zo is?

Handwarmer

Je kent het wel. Zit je naast manlief op de bank een van je favoriete series te kijken, zit ie ineens met zijn hand in z'n broek. Je kijkt hem afkeurend aan waardoor er een blos op zijn wangen verschijnt. "Ja, sorry even m'n hand opwarmen," Waarop jij verbaasd vraagt: "Aan je pik?" Tja, we kunnen ons er niks bij voorstellen, maar zouden het stiekem best wel eens willen proberen. Toch?

Pissen

Het is de droom van menig vrouw: tegen iedere willekeurige boom pissen die je tegenkomt. Als man trek je nou eenmaal sneller zonder blikken of blozen je friet uit je broek. Voor vrouwen is dit toch een lastiger verhaal. Want hoe je het ook wendt of keer, mensen zetten je toch wel als een lage snol als ze een vrouw in een steegje zien wildplassen.

Seks

Of het nog gaat om aftrekken, pijpen, neuken of een bezoekje brengen aan de meisjes van plezier, menig vrouw zou eens willen weten hoe het vanaf de andere kant voelt, niet waar?

Eerst voelen, dan geloven

Over voelen gesproken. Er zijn heel wat vrouwen die - hoe pijnlijk het ook blijkt te zijn - een keer willen voelen hoe het is om in je ballen te worden getrapt. Iets met: even dubbelchecken of onze wederhelft zich niet gewoon vreselijk aanstelt?

Vlieg op de muur

Maar even los van piemels en ballen, vrouwen zouden er wat voor geven om een keer undercover in een mannenlijf te kunnen horen waar ze het onder elkaar over hebben. Want wij vrouwen kunnen het uuuuuuuren over (onze) mannen hebben. Maar wedden dat zij het niet meer dan een minuut of twee over ons hebben. En dan waarschijnlijk alleen nog over onze tieten ook.

No drama

Vrouwen kunnen soms onnodig zeikende dramaqueens zijn. ‘OMG waarom heb je mijn foto op Instagram niet geliked?', 'Ik kan je nu echt nooit meer vertrouwen', 'Ik ga nooit meer tegen je praten', 'Als corona voorbij is ga ik sowieso niet met jou op reis.' Mannen zijn zoveel makkelijker. Het lijkt wel alsof ze geen emotionele pieken en dalen kennen. En wanneer ze wel drama ervaren komt het 9 van de 10 keer door een vrouw.

De rode vlag

Deze minimale emotionele pieken en dalen hebben uiteraard ook te maken met het feit dat mannen niet menstrueren. HEEEEEERLIJK voor ze. Ze kennen niet de angst voor ongelukjes in witte broeken, de stress wanneer er geen tampon in de buurt is of de cravings naar alles wat ook maar iets van chocola bevat. Hoe bevrijdend moet dat zijn.
VIND JE OOK LEUK:
7 REDENEN WAAROM VROUWEN EEN HEKEL HEBBEN AAN BLOWJOBS foto credit: Pexels