5 x DE RAARSTE AIRBNB'S IN NEDERLAND

header airbnb
Vakantie in het buitenland zit er de komende tijd niet in. En als je dan toch in Nederland blijft, dan wil je wel een beetje een leuk verblijf en geen saaie camping of standaard vakantiehuisje. Ben je nog op zoek naar een onvergetelijke vakantiebestemming? Van slapen in tent zonder elektriciteit, toilet en stromend water tot bivakkeren op een hooizolder. We hebben de meest rare Airbnb's van Nederland voor je op een rij gezet.
  1. HET DAK ERAF BLAZEN.

Ben jij iemand die graag met de auto rond trekt en liever niet al teveel geld wilt uitgeven? Dan is een daktent precies wat je zoekt. Deze accommodatie geeft de mogelijkheid om te slapen waar jij maar wilt. Je zit in ieder geval hoog en droog van de grond, dus je hoeft niet bang te zijn dat er ongedierte binnen sluipt. Voor zeven euro per dag extra kan je er nog een camping set bij huren.

Daktent Airbnb
  1. HOOIKOORTS HOTEL

Ben jij nou een echt paardenmeisje?
En is luxe niks voor jou? Dan zal deze vakantiebestemming je blij maken. Deze vakantieboerderij in de buurt van Zandvoort levert je een bijzondere ervaring. Uniek is het zeker: want je kan slapen als een paard in de schuur. Je slaapt namelijk tussen de hooibalen op dunne bedjes. Op privacy hoef je niet te rekenen, want er worden meerdere mensen in een schuur gepropt. Goedkoop is het wel, want voor een nachtje rollen in de hooizolder betaal je niet meer dan 20 euro. Voor de mensen met hooikoorts is dit natuurlijk niet aan te raden.
Hooizolder airbnb
  1. Extreem klein maar fijn

Een privé studio dichtbij Amsterdam klinkt als muziek in de oren. Deze rustige Airbnb ligt in Uithoorn en binnen 30 minuutjes ben je in de grote stad. Natuurlijk is er een 'maar'. De studio is wel érg privé, aangezien je 1 klein raam hebt en ongeveer vijf vierkante meter aan loopruimte. Aan de andere kant is deze studio perfect als je je partner beter wilt leren kennen. Elkaar ontwijken is hier namelijk geen optie.
  1. MONGOOLSE TENT

Ben je langzaam aan het doordraaien en wil je even back to basic ? Dan is deze Mongoolse tent/joert in Limburg de place to be.
Waar je aan moet denken? Houten bedjes met wollen dekens, een houtkacheltje en hou je vast: een composttoilet! Oh, het opladen van je mobiel zit er ook niet in, want er is geen elektriciteit. Het licht komt van kaarsen en 1 acculamp (dat is dan weer best romantisch). Neem wel wat extra parfum of vochtige doekjes mee om nare geurtjes te voorkomen. In de omschrijving staat namelijk ook nog dat er geen stromend water is. Uitgebreid badderen zit er dus even niet in!
Tent 5 x rare Airbnb
  1. SCHIPPER MAG IK OVERVAREN…

Als je last heb van zeeziekte dan kun je beter thuis blijven. Deze Airbnb bevindt zich in Utrecht, midden op het water. Met slecht weer (lees veel wind) is het mogelijk dat je als een geklutst eitje wakker wordt. Verder is het interieur al een ervaring op zich, denk aan groene muren met rode stoelen en een rode vloer. De sleepboot is niet al te groot, maar dat neemt niet weg dat het een idyllische vakantiebestemming blijft.

DIT VIND JE OOK LEUK: ZO KRIJG JE EEN GELUKKIG LEVEN TIJDENS QUARANTAINE