Dit zijn de duurste hotels ter wereld

header blog 5
De prijzen voor deze hotels zijn eigenlijk alleen weggelegd voor de rich and famous onder ons. Maar mocht je jezelf na de quarantaine graag willen trakteren op een super luxe vakantie, dan hebben we alvast de duurste hotels ter wereld voor je op een rij gezet!
Mocht je na de corona crisis nou zin hebben om heel veel geld uit te geven aan superdeluxe vakantie? Dan hebben wij alvast de duurste hotels ter wereld voor je op een rij gezet!
Royal Penthouse Suite in het Hotel President Wilson - Genève, Zwitserland
Kijk in Zwitserland betaal je gerust 12 euro voor een hamburger bij die ene grote fastfood keten. Dus niet zo gek dat hotelkamers ook een vermogen kosten. Wil je echt flink spenden? Dan is de Royal Penthouse Suite de perfecte plek. Een overnachting kost je zo’n 49.000 euro maar dan kun je wel gebruik maken van een van de twaalf luxe kamers, marmeren zwembaden, een fantastisch uitzicht over het meer van Genève. En oja de kamers beschikken ook over kogelvrij glas, wel zo veilig.
Ty Warner PentHouse in het Four Seasons Hotel
Het Four Seasons Hotel mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. In New York is alles een beetje extra, net zoals dit hotel. The Four Seasons ken je vast van films of series als Sex and The City. Voor een nachtje logeren kun je 45.000 euro neerleggen maar dan heb je ook wel wat. Wat dan? Nou, wat dacht je van een persoonlijke butler, negen kamers, een spectaculair uitzicht over de Big Apple en dekbedden van gouden stoffen.
Laucala Island Resort Hilltop Estate – Fiji, Oceanië
Oké, je moet er een flinke reis voor afleggen, dus we begrijpen dat je daarna even wilt bijkomen. Reken maar dat dat kan in het Laucala Island Resort op het paradijselijke Fiji. Dit resort is wel echt voor de rich and famous, want je moet op een speciale lijst terechtkomen als je er wilt slapen. Dan heb je wel een prive resort met personeel ter beschikking om een paradijselijke plek. De kosten zijn zo’n 40.000 dollar per nacht.
Hotel The Raj Palace, Jaipur
Voor vier etages, 1.500 m als woonkamer, een jacuzzi, vergulde meubels, wanden met spiegels en heel veel pracht en praal betaal je 34.000 euro. Het is alsnog flink sparen, maar dan slaap je wel in een van de mooiste hotels van India. Mocht je het afvragen, Jaipur is de hoofdstad van de Indische provincie Rajasthan en ligt op ongeveer 300 kilometer zuidwestelijk van Delhi.
Burj Al Arab, Dubai Jumeirah
Iedereen die weleens in Dubai is geweest, weet dat er aan de meeste dingen een flink prijskaartje hangt. Het Burj al Arab is het meest iconische hotel van de oliestaat. Het ligt op een apart eilandje. Op de 25e etage heb je de Royal Suite met bijna 2600 m aan luxe. Je hebt een eigen bioscoop in de suite, een waanzinnig uitzicht, de trappen zijn van marmer en goud. En er staat 24/7 een butler voor je klaar, oja je hebt ook nog een privé chauffeur met Rolls Royce tot je beschikking.